« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Štakor - godišnji horoskop za 2022. godinu

Godišnji horoskop za Štakora je dobar za sve koji bi se mogli naći u situaciji da napreduju, kako u poslu, tako u svemu ostalome

Godišnji kineski horoskop za Štakora
Godišnji kineski horoskop za Štakora (Metro)
Više o

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Štakora

,

kineski horoskop za 2022.

,

horoskop Štakor

Godišnji kineski horoskop za Štakora objašnjava tom znaku da će se morati potruditi još više kako bi postigli svoje ciljeve, što njima ne predstavlja veliki problem ali bi se u tome mogli pretjerano iscrpiti. Treba znati gdje su granice. Stoga je jedna od bitnih lekcija u 2022. godini naučiti odvojiti vrijeme za sebe.

Posao

Energije u godini Tigra vas mogu potaknuti da se u potpunosti posvetite poslu što bi moglo narušiti zdravlje i privatne odnose. Odnosi s nadređenima su bolji od onih s kolegama. Bolje ćete surađivati sa svojim šefom nego unutar tima. Nemojte olako davati svoje povjerenje kolegama i zadržite svoje planove i ideje za sebe jer bi lako moglo doći do izdaje, podmetanja ili krađe ideja.

Ljubav

Štakorikoji nisu u vezi ovo je dobra godina za nova poznanstva koja bi se mogla razviti u stabilan odnos. Odnos će se vjerojatno razvijati sporije nego što biste htjeli, ali morate biti strpljivi jer ćete svojom impulzivnošću upropastiti dobru priliku. Najbolje prilike za upoznavanje su kroz aktivnosti na otvorenom poput organiziranog vježbanja, trčanja, planinarenja, bicikliranja, sportskih aktivnosti, kampiranja ili koncerata na otvorenom. Za Štakore koji su u vezi/braku ovo bi trebala biti mirna i lijepa godina ukoliko nađete dovoljno vremena za svojeg partnera

Zdravlje

Godina Tigra općenito donosi dobro zdravlje Štakorima. Naročito se preporučuje puno boraviti na suncu i zraku (naravno u ljetnim mjesecima izbjegavajte podnevno sunce i pazite da ne dobijete sunčanicu).

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 19:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh