« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Pas - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Psa kojima će i dalje će trebati puno strpljenja i takta, ali stvari idu na bolje

Godišnji kineski horoskop za Psa
Godišnji kineski horoskop za Psa (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

godišnji kineski horoskop za Psa

,

kineski horoskop za Psa

,

horoskop za Psa

Godišnji kineski horoskop za Psa kaže da se preporučuje se da se posvetite drugim ljudima - obitelji, prijateljima, poslovnim suradnicima, ili angažirate u nekom obliku humanitarnog rada jer će takve dobre namjere privući povoljne prilike u vaš život.

Posao

U ovoj godini preporučuju se dodatne edukacije i usavršavanja, imati ćete dobar uspjeh u usvajanju novih znanja koja će vam pomoći u razvoju karijere. Mogli biste dobiti zanimljivu poslovnu ponudu ili pronaći novi posao; ta promjena je pod dobrim energetskim utjecajem i donosi zadovoljstvo. Na poslu pokažite inicijativu i interes, potrudite se i to će biti nagrađeno. 

Ljubav

Nove osobe ćete najčešće upoznavati preko prijatelja ili kroz aktivnosti na otvorenom poput trčanja, planinarenja, kampiranja ili sporta. Iako ljubavni život možda neće ići onako kako biste željeli, u prijateljskim odnosima je sve puno bolje. Društveni život će se razviti, puno vremena ćete provesti u razgovorima s prijateljima i kolegama s posla. Psi koji su u vezi/braku neće imati puno vremena, energije ali niti volje da se bave s problemima u odnosu jer će biti previše okupirani poslom i prijateljima. Zbog toga bi moglo doći do problema u odnosu, neki će čak i završiti, dok će u drugima biti puno nezadovoljstva. 

Zdravlje

Preporučuje se umjerenost u jelu i piću, redovna meditacija ili energetske vježbe, te čest boravak u prirodi uz umjerenu tjelesnu aktivnost. Obratite pažnju i na mentalno zdravlje, mogući su periodi bezvoljnosti, usamljenosti, malodušnosti te nesanice.

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh