« Horoskop
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Koza - godišnji kineski horoskop za 2022. godinu

Godišnji kineski horoskop za Kozu objašnjava tom znaku da ne može samo ići unaokolo bez plana, jer samo gubi vrijeme bez razloga

Godišnji kineski horoskop za Kozu
Godišnji kineski horoskop za Kozu (Metro)
Više o

horoskop

,

kineski horoskop

,

horoskop za Kozu

,

godišnji kineski horoskop za Kozu

,

kineski horoskop za Kozu

Godišnji kineski horoskop za Kozu kaće tom znaku da će Imati dojam da stvari konačno kreću na bolje. Pripazite na pretjerano trošenje. 

Posao

Vaš trud i rad će biti primijećen i nagrađeni. Povoljno je aspektirano pokretanje vlastitog posla. Moguće su i povoljne prilike za promjenu posla ili unaprjeđenje. Prihodi će biti stabilni, ali pazite se nepotrebnog trošenja i impulzivne kupovine. Nećete previše razmišljati o novcu, ali to bi vam se moglo obiti o glavu. Investirajte mudro i nemojte biti pohlepni, male su šanse za velike zarade. Ne posuđujte novac jer ga nećete dobiti nazad.

Ljubav

Mogući su iznenadni susreti na neobičnim mjestima. Nemojte se zaletavati i idealizirati, dozvolite da se odnos razvije. Imate velike šanse da ostvarite trajnu vezu. Osobe u vezi/braku imaju priliku učvrstiti svoj odnos, započet zajednički život ili produbiti brak te riješiti probleme s kojima su se susretali. Izgradnja novih, dubljih i kvalitetnijih odnosa. Društveni život će biti jako dobar i biti ćete omiljeni u društvu.

Zdravlje

Koze će ove godine u globalu imati dobro zdravlje. Odvojite vrijeme za tjelovježbu i aktivnosti na otvorenom. Pripazite na probavni sustav. 

Pogledajte što vas čeka u godini Tigra

   


 
 Štakor Bivol Tigar
Zec (Mačka)  Zmaj  Zmija
           
 Konj Koza
 Majmun Pijetao
 Pas Svinja
30.01.2022. 20:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh