« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
OPA :)

Zašto su ženama neodoljivi stariji frajeri

Tajna njihovog uspjeha leži u iskustvu koje su stekli u ophođenju sa ženama tijekom života i primjeni u svakom segmentu života

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

zavođenje

,

stariji muškarci

Stariji muškarci imaju nešto što privlači žene, a većina onih mlađih nada se da će shvatiti o čemu se radi i profitirati. No, problem je u tome što je tajna njihovog uspjeha u iskustvu koje su stekli u ophođenju sa ženama tijekom života.

Same žene kažu da stariji muškarci znaju postupati sa ženama, i to na sve načine - od kavalirskog ponašanja kad izađu do vrijednog znanja i vještina kad se nađu u krevetu.

>> Stariji muškarci žele više seksa >>

Stariji su muškarci stabilniji jer su prošli dovoljno toga da mlađe žene mogu biti sigurne da oni stvarno žele brak, bolje vode financije, lakše opraštaju i mentalno su bitno snažniji pa se ne zamaraju nevažnim stvarima. 

>> Zašto stariji muškarci vole mlađe žene >>

Vrlo je važna i činjenica da imaju više samopouzdanja, rijetko rade nešto kako bi zadovoljili druge, lako ulaze u interakciju s drugim ljudima i ne opterećuju se što netko misli o njima. 

>> Stariji ljudi imaju moćniji mozak od mladih >>

Kao su uz to zreliji, znaju što žele i sve su naučili na vlastitim greškama ... mlađima se nije lako natjecati sa starijim muškarcima koji drže do sebe i izgledaju odlično.

24.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh