« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
HE HE

Što žene odmah primjećuju na muškarcima

Mislite da samo muškarci skeniraju potencijalne partnerice? A ne, i žene imaju rendgenski pogled koji otkriva sve, baš sve ...

Dobar je mali, dobaar :)
Dobar je mali, dobaar :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Žene skeniraju muškarce jednako nemilosrdno kao i oni njih, a i sekvenca pregledavanja ide otprilike jednako. Na prvom je mjestu, ma koliko to površno zvučalo, fizički izgled. Ipak, žene su tu milosrdnije od muškaraca pa ne zahtijevaju savršenstvo, korektan izgled dovoljan je za prolaz ...

Stil je sljedeći, a on se pregledava puno detaljnije od fizičkih atributa. Svi detalji primjećuju se u sekundi, jednakom brzinom kojom muškarci mjere košaricu grudnjaka i širinu kukova. Stoga, ako ste se spremili za izlazak ... pripazite na sve detalje.

Samopouzdanje je ono što traže oba spola, jer stav i mišljenje su važniji nego što mislite. Vaš nastup i prve rečenice bit će podvrgnute preciznoj analizi, a ono što ne prolazi je arogancija i pametovanje od samog početak. 

Način komunikacije također je vrlo važan, cijeni se ravnopravnost u razgovoru, direktan pogled i osmijeh. Uz to, humor je jedna od ključnih stvari - ako je uspijete nasmijati tijekom razgovora, vrata će vam se širom otvoriti.

Stoga, pripazite - ženski radari su opako precizni ...

26.11.2014. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh