« Muškarci
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
ŠMEKERI

Zašto stariji muškarci vole mlađe žene

Zapravo, starije muškarce mlade žene privlače zbog zadovoljavanja potrebe za povezanošću

Stariji muškarci dobro se slažu s mlađim ženama
Stariji muškarci dobro se slažu s mlađim ženama (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

brak

,

veze

,

odnosi

,

muškarci

,

stariji muškarci

,

mlađe žene

,

povezanost

Mitovi o starijim muškarcima i mlađim ženama kao parovim koji su zajedno jedino zbog interesa - on zbog seksualne privlačnosti, ona zbog novaca i sigurnosti koju daje stariji muškarac sve se više tope i nestaju.

Iako definitivno ima parova koji su zajedno iz tih razloga, ključ ovog odnosa zapravo se krije u mladosti tih starijih muškaraca. Naime, potrebe muškaraca i žena nisu usklađene generacijski, jer žene i kao mlade imaju veliku potrebu za povezanošću, dok se kod muškaraca to manifestira u kasnijim godinama. 

Mladi muškarci usredotočeni su na posao i karijeru, dok žene žele usporedno razvijati i brak i obitelj. Makar i mladi muškarci imaju obitelji, one su im izuzetno rijetko na prvom mjestu, ispred pokušaja da se uspije u životu.

Tako stariji muškarci i mlade žene zapravo dijele potrebu za povezanošću, jer starije su žene umorne od zanemarivanja sebe i stavljanja potreba muža i obitelji ispred svojih, pa se više posvećuju karijeri.

Zato i ne čude brojne veze i brakovi starijih muškaraca i mlađih žena, koji su gotovo u pravilu drugi brakovi muškaraca koji su tek tada, u srednjim godinama, spremni za pravi obiteljski život.

08.05.2013. 20:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh