« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 5 godina i 5 mjeseci
WOW!

Zagreb Winter FairYtale doveo prave mrcine

Zagreb Winter FairYtale jedno je od prvih mjesta u Hrvatskoj na kojem možete vidjeti novi model Porsche Macana

Jurilica kao u priči
Jurilica kao u priči (Automania)
Više o

luksuzni automobili

,

Zagreb Winter FairYtale

Prvi zagrebački sajam lijepih i vrijednih stvari Zagreb Winter FairYtale koji se do 8. prosinca 2018. održava u Hali V Tehničkog muzeja na kojem izlaže više od 40 vrhunskih svjetskih brendova pravo je mjesto i za ljubitelje prestižnih automobila.

Šest vrhunskih marki koje su pisale svjetsku automobilsku povijest na sajmu je izložilo modele koje krase prestiž, vrhunski dizajn i sjajne performanse. 

Zagreb Winter FairYtale jedno je od prvih mjesta u Hrvatskoj na kojem možete vidjeti novi model Porsche Macana. Najsportskiji SUV u klasi na štandu Porsche Inter Auta Hrvatska krasi atraktivna Mamba zelena boja.

Hrvoje Lapić, voditelj marke Porsche: 'Porsche je od pojavljivanja Macan modela na svjetsko tržište isporučio preko 350.000 ovih vozila širom svijeta. Novi Macan koji ovdje izlažemo je svoju premjeru imao u Šangaju krajem srpnja ove godine, a upravo Zagreb Winter FairYtale odabrali smo kako bismo vozilo prezentirali Hrvatskim kupcima. Novi Macan napravio je iskorak u segmentu dizajna, komfora, komunikacije i dinamike vožnje. Serijska oprema je proširena pa danas u seriji novi Macan ima prednja LED svjetla, novi Porsche comunication Management s 10.9" full HD Touchscreen-om, kao i veliki broj novih dodatnih opcija koja čine Macan opet jednim od najpoželjnijih SUV vozila u svojoj klasi.'

Više pročitajte na portalu Automania.hr

08.12.2018. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh