« Clubbing
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
SRIJEDA-NEDJELJA

Začinite dosadan tjedan zabavom u Fly! Baru

Od srijede do nedjelje, svakog dana na meniju je neki novi porok, a dosada i depra su zabranjene riječi u Fly!-u

Fly
Fly (Fly! Bar)
Više o

Fly! bar

,

striptiz

,

noćni život

,

izlazak

,

Rock in Rio

,

NBA lockout

,

milijunti putnik

Zagrebački Fly! Bar opasno se potrudio da što više začini dosadan tjedan pa svoja vrata dobroj zabavi i ekipi željnoj provoda od sada otvara već u srijedu i to najglamuroznijim klupskim programom. Što vas očekuje u Fly!-u srijedom? Za početak, stjuardese odjevene u Victoria's Secret kostime čiji je jedini zadatak da vas što udobnije smjeste kako biste opušteni odletjeli u nove visine. Uz seksi Fly Honeyz, za podizanje atmosfere bit će zaslužan i, već dobro poznati, DJ Makro Polo.

"Nećete biti sami uz ritmove RnB-a, HipHop-a, housea i popa jer će atraktivne plesačice prodrmati vašu maštu, a Fly Honeyz natjerati na svakojake poroke" - poručuju iz Fly! Bara.

fly_honeyz.jpg
Fly Honeyz

Vaš je jedini zadatak da se uvučete u svoju najljepšu obleku, stavite omiljeni parfem i već oko 22 sata naletite do Fly!-a. Osim što vas tamo očekuju slatka iznenađenja, slatko će vas iznenaditi i cuga po akcijskim cijenama. Uz sve navedeno, sigurni smo da dobra zabava neće izostati.

No, ako srijeda baš i nije vaš dan za izlaske, Fly! Bar može biti vaš izbor u četvrtak za kada se, možemo reći već tradicionalno, priprema prava djevojačka večer. Ne, nije riječ o proslavi posljednjih solo dana neke sretnice s dijamantom na prstu, nego ovaj zagrebački klub priprema nezaboravan provod za sve djevojke i one koje se tako osjećaju.Naime, pripadnice ljepšeg spola do ponoći mogu uživati u besplatnoj votki na šanku, a potom i u muškom striptizu i to sve uz ritmove koje će za vas 'skuhati' DJ Marko.

Ukoliko ste više ljubitelji live glazbe, onda je petak u Fly!-u za vas obavezan. Na 'domaći let' odvest će vas bend Ritam noći  i to uz akcijske cijene pića. Kako je i event petkom u sklopu djevojačke večeri, cure ponovno mogu popiti votke koliko god žele i to za nula kuna.

Subota u Fly!-u rezervirana je za nešto sasvim novo i neviđeno u Zagrebu. O čemu je točno riječ, bit ćete na vrijeme obaviješteni. No, naš je savjet da radije naletite osobno tamo i provjerite što se krije iza imena H3donia. U svakom slučaju, ako vas ovaj program ne izmori, ne zaboravite da Fly! nudi cjelonoćnu zabavu i nedjeljom i to u sklopu programa 'Najveće nedjeljno ludilo' gdje uz narodne hitove možete uživati u cugi za samo devet kuna. Za sve dane moguće je rezervirati stol u Fly!-u i to na adresi www.flybar.hr.

22.09.2010. 14:04:01
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh