« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
NOVOSTI

WW Golf Sportsvan spreman za serijsku proizvodnju

VW Golf Sportsvan je studija spremna za serijsku proizvodnju kao novi VW Golf Plus čiji se početak prodaje najavljuje za 2014. godinu

VW Golf Sportsvan u Frankfurtu
VW Golf Sportsvan u Frankfurtu (Arhiva)
Više o

VW Golf Sportsvan

,

VW Golf Plus

Volkswagen je uz svoje električne verzije e-Up! I e-Golf na salonu automobila u Frankfurtu premijerno pokazao i pomalo neočekivano studiju VW Golf Sportsvan

Ova studija je skoro spremna za serijsku proizvodnju, a trebala bi biti nova generacija dobro nam znanog VW Golf Plus. Prema najavama, ovo što se vidi kod koncepta završit će i u proizvodnji serijskog modela, tako da je to svojevrsna pretpremijera nove generacije VW Golf Plusa. 

VW Golf Sportsvan studija, kako to i pretpostavljate, koristi modularnu platformu MQB, koju već koriste Golf, Audi A3 i Seat Leon, a ova studija ima veći međuosovinski razmak za 48 mm u usporedbi s Golfom 7. generacije. 

Kod studije VW Golf Sportsvan zahvaljujući dužem međusovinskom razmaku stražnja sjedala se mogu uzdužno pomicati za 18 cm, pa ima više prostora za noge stražnjih putnika i prtljagu. 

Prtljažnik je u odnosu na stari VW Golf plus veći za 74 litre i obujma je od 498 do 1.500 litara. S preklopljenim suvozačkim sjedalom može se prevesti predmet najveće dužine 2.484 mm.

Više pročitajte na portalu Automania.hr

17.09.2013. 09:50:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh