« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NAGRADE

VW Golf Sportsvan ima najbolji dizajn

Novi VW Golf Sportsvan osvojio nagradu 'autonis' za najbolji novi dizajn u 2014. godini - stručni časopis dodijelio je odličje za uspješan dizajn novog kompaktnog vozila

Golf Sportsvan ima najbolji novi dizajn 2014
Golf Sportsvan ima najbolji novi dizajn 2014 (Automania)
Više o

VW Golf Sportsvan

,

autonis

,

najbolji dizajn

Čitatelji časopisa „auto motor und sport" ove su godine za nagradu „autonis" odabrali Golf Sportsvan za najbolji novi dizajn 2014. Allrounder koji je krajem svibnja izašao na njemačkom tržištu probio se među konkurencijom u kategoriji karavana.

Odličje za Golf Sportsvan je u Stuttgartu uručeno Oliveru Stefaniju, voditelju Volkswagenovog odjela za dizajn eksterijera. „Rezultat odabira čitatelja pokazuje da Golf Sportsvan ne očarava samo svojim prostranim konceptom, nego se i svojim sportskim proporcijama ističe kao atraktivno i stilsko vozilo.

Svojim suverenim izgledom će Golf Sportsvan ostaviti traga u klasi kompaktnih karavana", rekao je Stefani. Golf Sportsvan je savršeni Allrounder aktualne palete modela Golfa.

Golf Sportsvan ima stilske značajke dizajna poput vrlo duge grafike bočnih prozora s dva dodatna prozora (na području A i D stupa), oštre karakterne linije s iznimno precizno integriranim i posebno za Golf Sportsvan dizajniranim ručkama vrata. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

24.11.2014. 13:57:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh