« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
NOVOSTI

VW Golf Alltrack

Počela je prodaja off-road šminkera u Njemačkoj - prvi put Golf s DSG mjenjačem dolazi u kombinaciji s dizelskim motorom i pogonom na sve kotače

VW Golf Alltrack
VW Golf Alltrack (Automania)
Više o

VW Golf Alltrack

VW Golf Alltrack je u Njemačkoj u prodaji s isporukom odmah. To je nova verzija VW Golf Varianta (karavana) s pogonom na sve kotače (4Motion), a terenska verzija dobila je i karoseriju povišenu od tla za dodatnih 2 cm.

Off-roaderski dizajn donosi i puno šire gume, bočnu plastičnu zaštitu oko ruba blatobrana i praga, zaštitu donjeg dijela vozila te novi oblik prednjeg i stražnjeg odbojnika. Za vožnju izvan asfalta vozaču su na raspolagnju off-road sustavi kao što je automatsko kočenje, odziv pedale na pritisak je drugačiji, a modificiran je i ABS, te rad kočnica na teškim terenima.

Serijska oprema VW Golf Alltracka bazirana je na modelu autoomobila VW Golf Variant Trendline. Na taj nivo opreme Alltrack ima serijski dodatno17 colske lake naplatke, audio uređaj, ekran od 5 cola, AUX priključak, SD čitač kartice, automatski klima uređaj, zvučni signal kod parkiranja sprijeda i straga, te ambijentalno osvjetljenje unutrašnjosti. 

Više pročitajte na portalu Automania.hr

17.11.2014. 16:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh