« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
P'9522 BLACK EDITION

Vlasnici Porschea od sada mogu imati i mobitel iste marke

Model luksuzne marke Porsche Design izašao je u limitiranom izdanju, a stoji 1.600 dolara što je oko tri puta više od Blackberryja ili Iphonea

(gentlemansgadgets.com)
Više o

Porsche

,

Porsche Design

,

P'9522 Black Edition

Vlasnici sportskih automobila Porschea odsad mogu svoj statusni simbol upotpuniti prikladnom tehnološkom igračkom, luksuznim mobitelom P'9522 BLACK, koji je na sajmu u Singapuru ponuđen u ograničenoj količini od 100 primjeraka, izvijestili su mediji.

No kupci koji odluče u Singapuru kupiti automobil Porsche vjerojatno će imati prioritet u kupnji mobitela P'9522 Black Edition, prozvođača Sagem Wirelessa, sljedećih karakteristika: zaslon 2.8" WQVGA AMOLED, senzor za prepoznavanje otiska prstiju vlasnika, Bluetooth, Wi-Fi, GPS i kamera 5-megapixela, sve skladno uklopljeno u kućište od mineralnog stakla i aluminija.

P'9522 BLACK je zapravo najnoviji model luksuzne marke Porsche Design i stoji 1.600 dolara, po čemu je oko tri puta skuplji od Blackberryja ili Iphonea.

Agenti očekuju da će potražnja za Porscheovim mobitelom rasti u regiji Azije i Pacifika gdje je 2009. za 80 posto porastao broj milijardera, prema časopisu Forbesu.

Suprotno korisnicima u Europi, "u Aziji ljudi vole posjedovati nešto jedinstveno, oni žele pokazati statusni simbol i staviti mobitel na stol kao da žele reći 'Vidi, bogat sam", objasnio je distributer mobitela Samy Redjeb.

Porsche Design je globalna luksuzna marka namijenjena muškarcima, koju je 1972. utemeljio Ferdinand Alexander Porsche, dizajner automobila-ikone Porschea 911.

Za one koji žele i korak dalje, Porsche Design najavljuje uskoro luskuznu jahtu s Porscheovim potpisom koja će premijeru imati u Aziji. (hina/metro-portal)

18.03.2010. 17:11:41
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh