« Lifestlye AUTO
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
SAZNAJEMO

Tarik i Touareg u Firenci

Robusni Volkswagenov terenac dobio novu inačicu

Fotografija vijesti
Više o

Tarik Filipović

,

Touareg

Tijekom mjeseca ožujka u Firenci se održava internacionalna prezentacija novog Volkswagen Touarega, na koju svakog dana dolaze novinari iz cijelog svijeta kako bi upoznali novog Volkswagenovog terenca. 12. i 13. ožujka hrvatska delegacija s novinarima i specijalnim gostom, Tarikom Filipovićem, nazočila je prezentaciji.

Tarik je dugogodišnji prijatelj marke Volkswagen, no i prije te suradnje vozio je Volkswagen modele. Njegovi roditelji bili su vlasnici čak tri  Bube, a on sam je vozio Volkswagen Golfa, zatim Touarega prve generacije, a sada vozi drugog Touarega.

Vožnja u novom Volkswagen Touaregu Tarika je oduševila, a posebno hibridni model Touarega, koji jedini u toj klasi nudi kombinirani konvencionalni i pogon na elektro motor. Tako se Touareg pri gradskim vožnjama ispod 50 km/h automatski „prešaltava" s oktanskog na elektro pogon.

Tarik nema tipično sponzorsko vozilo, već je on vlasnik svog Touarega, a dugogodišnja suradnja s Volkswagenom se odvija tako da on ekskluzivno promovira marku Volkswagen .

Od njegovog uvođenja na tržište prije 8 godina prodano je preko 400.000 Volkswagen Touarega. Novi Touareg na hrvatsko tržište dolazi početkom lipnja 2010.

24.03.2010. 10:19:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh