« Clubbing
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
NOT DEAD

Vive le punk u Boogaloou 8. srpnja

Velika punk rock fešta slavi 35 godina punka, a glavna atrakcija su Anti Nowhere League

Vive le punk u Boogaloou
Vive le punk u Boogaloou (Twilight)
Više o

punk

,

Boogaloo

,

Anti Nowhere League

,

vive le punk

Punk rock legende Anti Nowhere League predvođeni otkačenim punk rock bajkerom Animalom su osnovani početkom 1980. godine u londonskom Tunbridge Wellsu, nastavivši tamo gdje su Sex Pistolsi stali. Anti Nowhere League su poznati širem krugu slušateljstva po tome što je Metallica obradila njihovu pjesmu „So What", nakon čega je izašao i cijeli album sa obradama pjesama Anti Nowhere League pod nazivom „So What".

Njihov prvi album „We Are The League..." (WXYZ Records) objavljen 1982. godine slovi za jedan od najboljih punk rock albuma svih vremena a na kojem se pored „So What" nalazi večina hitova poput „Streets Of London", „Let's Break The Law", „Animal", Woman", „For You", „We Are The League", koje su i dan danas na njihovom repertoaru.

Anti Nowhere League su nas prvi puta posjetili davne 1983. kada su u sklopu tadašnjeg „Muzičkog Bienala" nastupili u prepunoj zagrebačkoj dvorani Rans Moša Pijede (danas Boogaloo Club) gdje su snimili i svoj visokotiražni live album „Live In Yugoslavia" koji slovi za jedan od najboljih punk rock live albuma.

Anti Nowhere LeaguePonovno su nas posjetili kao headlineri poznatog zagrebačkog festivala „Fiju Briju" 1996, a deset godina kasnije dolaze kao headlineri na festival „Viva La Pola!" u Pulu. Anti Nowhere League još uvijek promoviraju svoj posljednji album „Road To Rampton" koji slovi za najbolji nakon prvijenca. Anti Nohere League nakon Zagreba odlaze u Novi Sad na Exit festival gdje će nastupiti kao headlineri na Explosive stageu u subotu 9. srpnja, a nakon toga kreću sa leendarnim Motorhead na zajedničku turneju, a do kraja godine bi trebali objaviti i novi album.

Anti Nowhere League će u petak 8. srpnja nastupiti u zagrebačkom Boogaloo, gdje će se dogoditi velika punk rock fešta, festival pod naziovom „Vive Le Punk! - A Celebration of 35 years of punk rock" na kojem će nastupiti lokalni bendovi Trn u Oku iz Zadra te Eksodus, No More Idols i Abergaz iz Zagreba. Koncert će započeti u 20 sati a cijena ulaznice iznosi 50 kn u pretprodaji i 60 kn na ulazu.

Važno je napomenuti da će se koncert održati u velikoj dvorani, no pošto će se u maloj dvorani održati WTF Party će ulaz u veliku dvoranu biti sa ceste preko stepenica.

www.antinowhereleague.com

Pretprodaja (50 Kn): Boogaloo - Ulica grada Vukovara 68, Dirty Old Shop - Tratinska 22, Punkt 13 - Ilica 14, Kovač - Masarykova 14, Rezervacije po pretprodajnoj cijeni na rezervacije@twilight-mag.net (na ulazu 60 kn)

02.07.2011. 08:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh