Život
COOL

Crystal Armor Kunlun Glass staklo na Huawei Pura 70 Pro

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Studije pokazuju da je 50% slučajeva servisa pametnih telefona nakon prodaje obično povezano s napuknutim ili razbijenim zaslonima. Lagana pukotina na staklu često je dovoljna da zahtijeva… više »

NOGOMET

Žene i nogomet - opet

objavljeno prije 7 dana i 17 sati

Još nas nekoliko dana dijeli do početka Eura 2024. - stadioni diljem Njemačke bit će ispunjeni iščekivanjem uzbudljivih utakmica, zapanjujućih golova i nezaboravnih trenutaka.… više »

ZANIMLJIVO

Popularnost lutrije među sportašima u Hrvatskoj

objavljeno prije 7 dana i 21 sat

U posljednje vrijeme, lutrijske igre privlače značajnu pažnju među sportašima širom Hrvatske. Najpopularnije su igre koje daju najbolje dobitke, poput Sve ili ništa. Kako… više »

AJOJ

Kondilomi ili spolne bradavice - o čemu se tu radi

objavljeno prije 8 dana i 17 sati

Kondilomi ili spolne bradavice predstavljaju izrasline na koži i/ili sluznici koje nastaju kao posljedica infekcije genitalnim humanim papiloma virusom (HPV). Genitalna HPV infekcija… više »

UPS!

Što nas plaši kod AI tehnologije?

objavljeno prije 8 dana i 18 sati

Istraživači iz vladinog i privatnog sektora zabrinuti su da bi američki protivnici mogli koristiti modele, koji pretražuju goleme količine teksta i slika za sažimanje informacija i… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
SAVJETI

3 znaka da vam je seks upravo savršen

objavljeno prije 9 dana i 17 sati

Seksualni život je važan dio svakog romantičnog odnosa. Savršen seks nije samo fizički čin, već i emotivno i psihičko iskustvo koje parove povezuje na dubljoj razini. Evo tri ključna… više »

SAVJETI

Najčešći razlozi za razvod

objavljeno prije 10 dana i 17 sati

Par godina ste skupa, oženite se i vrlo brzo - razvodite. Zapravo, 40 posto prvih brakova završi u uredu odvjetnika za razvode u roku od 15 godina, a ta stopa samo raste za sljedeće… više »

EH, DA...

Što djeca žele postati? Influenceri!?

objavljeno prije 10 dana i 19 sati

Istraživanje koje je objavio Daily Mail ispitalo je ambicije najmlađih u ovoj godini u odnosu na 2000. godinu. Studija je pokazala da je popularnost interneta utjecala na rezultate, a djeca u… više »

SAVJETI

Koji grad ima najbolju kvalitetu života na svijetu?

objavljeno prije 11 dana

Dakle, sve od gastronomske ponude do stope kriminala, može utjecati na kvalitetu života stanovnika nekog grada, ali potpuno novi Globalni indeks gradova kompanije Oxford Economics uzeo je u… više »

COOL

HUAWEI WATCH GT 4 41 mm Green Edition

objavljeno prije 11 dana i 3 sata

Izgledati i osjećati se dobro može biti izazovno usred mnogih zahtjeva posla, obitelji i društvenog života. Mnogi gadget mogu biti iznimno korisni, ali nisu u potpunosti nosivi i… više »

EH, DA...

Biološki sat nije mit, plodnost dokazano opada s godinama

objavljeno prije 11 dana i 17 sati

Cijeli mjesec lipanj mjesec je podizanja svijesti o neplodnosti te je tim povodom, a kako bi se odbacile uobičajene zablude i pronašla kvalitetna rješenja, važno progovoriti o… više »

COOL

5 uzbudljivih alternativnih odredišta

objavljeno prije 12 dana

Umjesto uobičajenih turističkih meka kao što su Pariz, London, Tokio, Barcelona i Bangkok želite posjetiti neko malo manje poznato, ali podjednako uzbudljivo odredište? Budući… više »

ZNATE LI?

Što je vitiligo?

objavljeno prije 12 dana i 2 sata

Glavni simptom vitiliga je pojava depigmentiranih, bijelih mrlja na koži. Ovi simptomi mogu varirati: Depigmentirane mrlje: Najčešći znak vitiliga su bijele mrlje koje se pojavljuju na… više »

ZANIMLJIVO :)

46% posjetitelja glazbenih festivala upušta se u seksualne avanture

objavljeno prije 12 dana i 17 sati

Kako temperature rastu, a dani postaju dulji, u zraku se osjeća poznato raspoloženje - stigla je sezona festivala! Vrijeme je kada se ljubitelji glazbe, vatrenog plesa i dobrog ritma… više »

COOL

Hisense lokalno predstavio sjajne stvari

objavljeno prije 12 dana i 22 sata

Hisense, kao jedna od vodećih tvrtki za potrošačku elektroniku, lokalno je na velikom eventu u Zagrebu premijerno predstavila najnoviju linije kuhinjskih uređaja koji su od nedavno… više »

skrolaj na vrh