Život
BRAVO

Skriveni heroji nastavljaju sa svojim nesebičnim radom i nakon Božića

objavljeno prije 6 mjeseci i 6 dana

Iako je Božić sada već iza nas, globalni tehnološki brend HONOR želi podsjetiti na „neopjevane heroje" oko nas, kojima je ove godine odao priznanje. Ovi pojedinci, često… više »

WOW

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Porsche Design ponovno surađuje s AGON by AOC, jednim od vodećih svjetskih brendova za gaming monitore i IT dodatke, kako bi predstavili Porsche Design | AOC AGON PRO PD49 zakrivljeni gaming… više »

ZANIMLJIVO

Hrvati, otpad i društvena odgovornost

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

Gotovo polovica građana bi prestala kupovati proizvode kompanije koje ignoriraju društvenu odgovornost, a 43% ispitanika prilikom kupnje prednost daje proizvodima ili uslugama brendova… više »

FAKE NEWS

Najbizarnije fake news ove godine

objavljeno prije 6 mjeseci i 7 dana

U 2023. bilo je mnogo fake news, lažnih vijesti, posebno u vezi s vrlo emocionalizirajućim događajima kao što su ratovi i krize, te udarnih vijesti. Ali bilo je i bizarnih… više »

ZANIMLJIVO

U kojeg Boga vjerujemo?

objavljeno prije 6 mjeseci i 8 dana

U propovijedi je papa Franjo podsjetio na okolnosti u kojima je Sveta obitelj došla u Betlehem: prebrojavanje stanovništva u kojem je svjetovni vladar htio dokazati svoju moć… više »

HO HO

Božićne čestitke... u porukama, naravno...

objavljeno prije 6 mjeseci i 9 dana

Božićne čestitke su, do još nedavno, izgledale jako lijepo - bile su pisane rukom (ako je netko pisao olovkom, nisu se gledale baš najbolje), a većina baš nabrijanih… više »

EH, DA...

Kad treba puštati božićne pjesme?

objavljeno prije 6 mjeseci i 10 dana

Postoje brojne polemike kada je korektno započeti s puštanjem božićnih pjesama. Iako bi mnogi s tim taktovima uplovili već u studenome, ipak se suzdržavaju pa sezonu otvore tek s prvim… više »

WOW

HONOR i Porsche Design udružili snage

objavljeno prije 6 mjeseci i 11 dana

Globalni tehnološki brend HONOR i luksuzni lifestyle brend Porsche Design najavili su strateško partnerstvo. Oba brenda vođena su vizijom stvaranja inovativnih proizvoda koji… više »

SAVJETI

Hormonska nadomjesna terapija i najčešće zablude

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Očekuje se da će se svjetska populacija žena u menopauzi i postmenopauzi do 2030. godine povećati na 1,2 milijarde, s 47 milijuna novih žena svake godine. Imajući to na umu, Intimina se… više »

ZAPRAVO...

Hrvati su velik dio božićnog shoppinga obavili već tijekom Crnog petka

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Traganje za dobrim cijenama i čekanje popusta - upravo to je opis ponašanja domaćih potrošača posljednjih mjeseci. Ništa drugačije nije niti tijekom božićne kupovine.… više »

POKLONI

Huawei last minute vodič za blagdansko darivanje

objavljeno prije 6 mjeseci i 12 dana

Kako je blagdanska sezona u punom zamahu, većina nas razbija glavu s problemima oko odabira i kupovine adekvatnih poklona za svoje najdraže osobe. Bez obzira radi li se o daru najbližim… više »

PROMO

Promo kod FavBet casina i kako ga dobiti

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Promo kod FavBet casina Uvod U dinamičnom svemiru online casina, uzbuđenje samog procesa igranja često, čak u pravilu, dolazi ruku pod ruku s primamljivim promocijama. Kod svakog casina, pa… više »

OZEMPIC

Nutricionistica objašnjava rizike Ozempica

objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana

Ako se borite s prekomjernom težinom i tražite način da skinete višak kilograma, velika je vjerojatnost da ste već čuli za sve popularniji Ozempic. Ozempic je lijek koji je izvorno… više »

LIJEPO

Savjeti i ideje za ukrašavanje stola božićnim zvijezdama

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Bilo da se radi o kavi tijekom adventa, večeri uz svijeće ili božićnom ručku, s ljubavlju uređen stol važan je dio svake prigode - na kraju krajeva, ipak oči prve ogladne. Božićne zvijezde… više »

COOL

41% Europljana priznaje svoje majke kao skrivene junakinje

objavljeno prije 6 mjeseci i 14 dana

Globalni tehnološki brend HONOR ovih je blagdana pokrenuo dirljivu inicijativu usmjerenu na slavljenje duha nesebičnosti koji je sveprisutan diljem Europe u ovo doba godine. Prije… više »

skrolaj na vrh