Život
DA?

Koje su sve dobre strane marihuane?

objavljeno prije 2 mjeseca i 10 dana

Marihuana ili kanabis, je biljka koja je tijekom proteklih godina postala predmet rasprava diljem svijeta. Dok je nekima kontroverzna zbog svog statusa kao psihoaktivne supstance, drugi… više »

PITANJA...

Žene i seks - žele li ga i koliko?

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Seksualnost je jedan od najkompleksnijih aspekata ljudskog života, a percepcija o tome tko više voli seks, muškarci ili žene, često je predmet rasprava. I dok stereotipi… više »

STVARNO?

Starije radnike se diskriminira?

objavljeno prije 2 mjeseca i 11 dana

Kad uđete u neke godine, nije vam lako držati korak s mladima na poslu, a osim toga, izgleda da vas se i diskriminira zbog toga. Naime, istraživanje koje je provela financijska… više »

Dobar seksualni život dobar je temelj zdravog odnosa
HE HE

Trebamo li se seksati češće?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Eto, dokazalo se razoraznim načinima u raznoraznim ispitivanjima - seks dvaput tjedno ili više bio je povezan sa smanjenim rizikom od srčanih bolesti u usporedbi s osobama koje su… više »

STVARNO?

Zašto se nekad zacrvenimo?

objavljeno prije 2 mjeseca i 12 dana

Morate nešto govoriti pred puno ljudi, otići na razgovor za posao ili pokušati dobiti veću plaću? Nekima ništa od toga nije ni lako ni jednostavno, štoviše,… više »

VALENTINOVO

Uživajte u romansi bez obzira na menstruaciju

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Približava se Valentinovo, ljubav je u zraku, a mnogi se pripremaju da im ovaj dan bude ispunjen romantikom i strašću. Intimina vjeruje u proslavu ljubavi tijekom cijelog ciklusa, te… više »

STVARNO?

Romantika u brojkama 2023

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Bliži nam se odlazak po čestitke, pokoju čokoladicu i cvijeće.  Koje su najromantičnije destinacije u Hrvatskoj? Rezultati su pokazali da parovi najčešće putuju u Zagreb, Split,… više »

STOGODIŠNJACI

Kako žive stogodišnjaci na Sardiniji

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Sardinija spada u jednu od pet plavih zona, lokacija s najvećom koncentracijom stogodišnjaka. Prehrana igra važnu ulogu u njihovoj dugovječnosti. Evo kako jesti kao Sardinijanac i… više »

SAVJETI

Međuljudski odnosi su nam potrebni za zdravlje

objavljeno prije 2 mjeseca i 13 dana

Huawei paneuropska studija o zdravstvenoj svijesti, stavovima i ponašanju europskog stanovništva otkriva zanimljiva nova saznanja o tome kako dijeljenje života s partnerom može… više »

COOL

Viber pokreće premium uslugu Viber Plus

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Rakuten Viber, globalni lider u privatnoj i sigurnoj komunikaciji putem poruka i glasa, pokreće Viber Plus, mjesečnu pretplatničku uslugu koja korisnicima nudi premium značajke. Sve… više »

WOW

HONOR Magic6 Pro dolazi s najmoćnijom kamerom dosad

objavljeno prije 2 mjeseca i 14 dana

Globalni tehnološki brend HONOR još je jednom unaprijedio sustav kamere s moćnim specifikacijama hardvera i poboljšanim sustavom kamere Falcon, i to na nadolazećoj HONOR… više »

ZNANOST

Parovi koji se smiju zajedno, ostaju zajedno

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

U redu, zaljubljeni golupčići, pripremite se za putovanje u svijet gdje smijeh nije samo najbolji lijek; on je i ultimativni ljubavni napitak! Intimnost i smijeh idu ruku pod ruku, čineći… više »

ZANIMLJIVO

Kako, koliko i kad spavati?

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Uz današnji sve brži tempo života, razina stresa je u stalnom porastu, prirodnog svjetla je sve manje, a osim toga tehnologija i svjetlosno zagađenje neprestano nas vrebaju pa ne čudi… više »

PUTUJTE!

Najpopularnije destinacije među Hrvatima ovog Valentinova

objavljeno prije 2 mjeseca i 15 dana

Neke od najpopularnijih destinacija među hrvatskim putnicima ovog Valentinova prema Booking.com-u su Sarajevo, Budimpešta, Rijeka i Osijek. U nastavku Booking.com dijeli preporuke… više »

OGLAS ;)

Oglas za posao koji je nasmijao zemlju

objavljeno prije 2 mjeseca i 16 dana

Ako ste mislili da je posao i užitak nespojiva kombinacija, razuvjerit će vas neuobičajeni oglas za posao u kojem se traži čak 30 osoba koje će testirati kondome na području cijele regije.… više »

skrolaj na vrh