Život
ZANIMLJIVO :)

Spolovi i svađe - tko se brže miri?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Dominacija muškaraca na radnim mjestima mogla bi se dijelom objasniti njihovom sposobnošću da se nakon sukoba pomire sa svojim neprijateljima, pokazalo je novo… više »

UPS!

Golemi asteroid prolijeće kraj Zemlje

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Asteroid veličine Mount Everesta proći će idući mjesec kraj Zemlje, no znanstvenici ne očekuju da će doći do sudara. Objekt nazvan 52768 (1998 OR2), promjera je između 1.6 i 4.1 kilometra i… više »

NOVOSTI

Kingston predstavlja NVMe SSD za mješovitu uporabu u data centrima

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

 Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i… više »

LOOL

Seks kao lijek za ranu menopauzu

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Žene koje su seksualno aktivne na tjednoj bazi imaju 28 posto manje šanse za ranom menopauzom od onih koje su seksualno aktivne na mjesečnoj bazi, prenosi Mirror.co.uk. Pojam seksualna… više »

STVARNO?

Za što služi brada?

objavljeno prije 1 mjesec i 4 dana

Što je, evolucijski gledano, poanta brade? Djeca, žene i cijela četa muškaraca žive sasvim dobro i bez nje. No prošetate li ovih dana ulicom, naići ćete na brade… više »

COOL

Google Translate dobio 5 novih jezika

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

U servis Google Translate dodana je podrška za pet novih jezika: odia (govori ga se u indijskoj državi Odisha), kinjarvanda (službeni jezik u Ruandi), turkmenski (Turkmenistan te… više »

EHHH...

5 stvari koje smanjuju libido

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Libido je problem i muškarcima i ženama, iako su muškarci obično glasniji u izražavanju svog nezadovoljstva količinom seksa u vezi. No, nije uvijek stvar u lijenosti i gubitku… više »

ZAPAMTITE!

9 znakova da ste našli pravog partnera

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Nije jednostavno pronaći pravog partnera, što je zapravo čudno jer imamo cijeli niz znakova koji odaju jesmo li kompatibilni s nekom osobom. Znakovi su oko vas, samo je pitanje na koji… više »

SJAJNO!

Top pet destinacija za solo putnike

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Nedostatak suputnika ne bi trebao biti razlog odustajanja od putovanja na destinacije o kojima ste oduvijek sanjali. Štoviše, postoje brojni razlozi zašto su solo… više »

FORA

Zemlja zarobila 'mini Mjesec'

objavljeno prije 1 mjesec i 5 dana

Zemlja je 'posvojila' drugi 'mini Mjesec' veličine automobila, objavili su astronomi, otkrivši objekt koji kruži oko našeg planeta. Masu promjera otprilike 1,9x3,5 metara… više »

PODBAČAJ?

Prodaja Galaxy S20 u Južnoj Koreji je razočaravajuća

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Konkretno, izvještaj korejskih medija kažu da je prodaja Galaxy S20 u prvom danu prodaje bila i do 50 % manja od Galaxy S10 u istom razdoblju prošle godine. Ukupno, tvrtka je… više »

OPA :)

3 ženske fantazije u seksu

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Tabu temama nema mjesta u krevetu, naročito ako među partnerima vlada poverenje, poštovanje i ljubav. Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene žele, ali ih se boje ili srame… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
PRIPAZITE

Zašto je loše gutati emocije

objavljeno prije 1 mjesec i 6 dana

Emocije vladaju našim psihičkim i fizičkim tijelom, to je dobro poznato, a oni koji gutaju svoje emocije rade veliku pogrešku. Naime, događaje s kojima se ne žele suočiti ljudi… više »

BROJKE

Najprodavaniji pametni telefoni prošle godine

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Na popisu deset najprodavanijih pametnih telefona prošle godine čak njih devet pripadaju Appleu i Samsungu, a jedina kompanija koja je uspjela razbiti taj duopol jest kineski… više »

ZANIMLJIVO :)

Sreća ženama dolazi s godinama

objavljeno prije 1 mjesec i 7 dana

Žene u dobi između 50 i 65 godina su puno sretnije od žena u 20-ima, štoviše, tvrde da nikada nisu imale više samopouzdanja i bile zadovoljnije svojim životom. … više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh