Život
SAVJETI :)

Kako vratiti seks u vezu?

objavljeno prije 3 dana i 11 sati

Veza u kojoj nema seksa zvuči kao noćna mora, no vjerovali ili ne, to je stvarno postala gotovo pa normalna stvar - nedavna anketa koju je provela tvrtka BodyLogicMD pokazala je da… više »

ZANIMLJIVO :)

Koliko nam sna zapravo treba?

objavljeno prije 3 dana i 12 sati

Manjak sna može utjecati ne samo na vaše raspoloženje nego i tjelesnu težinu, metabolizam i moždane funkcijue Količina sna bi svaki dan trebala biti ista, no stvarna količina… više »

EHHH...

Kako napraviti bolje baterije?

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Kad je profesor Akira Yoshino, ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za kemiju, ranih osamdesetih razvijao novu baterijsku tehnologiju u svojem laboratoriju nije ni slutio da će to… više »

NOVOSTI

Scan4Chem - aplikacija za zdravije proizvode

objavljeno prije 3 dana i 23 sata

Zelena akcija predstavila je u petak aplikaciju 'Scan4Chem' koja bi trebala omogućiti trenutno informiranje o štetnim kemikalijama u proizvodima čime žele potaknuti građane da… više »

ŠMRC...

Prva ljubav stvarno se pamti zauvijek

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Prva ljubav je vječna, pamti se zauvijek... koliko ste to puta čuli u životu? I da, istina je - kad se prvi put zaljubite, osjećaji su izuzetno intenzivni i sasvim novi. Prema… više »

O, BOŽE...

Kako i koliko se ozljeđujemo - mobitelima?

objavljeno prije 4 dana i 14 sati

Nemojte pisati poruke dok hodate, 'lajkati' fotografije pasa, ili gledati video sadržaje - ozljede povezane s korištenjem mobilnih telefona su u porastu, posebno kod mladih, pokazala… više »

BROJKE

Živimo tri godine kraće od prosjeka EU-a

objavljeno prije 4 dana i 20 sati

Očekivani životni vijek u Hrvatskoj sve je dulji, ali i dalje zaostaje za prosjekom EU-a za oko tri godine, pokazuje izvješće o stanju zdravlja u EU-u u 2019. godini, koje pokazuje da… više »

ZNATE LI?

TOR, Psiphon, Signal i Co.: kako se na Internetu kretati anonimno

objavljeno prije 4 dana i 23 sata

Kako na Internetu postajem vidljiv drugim korisnicima? Načelno je svako kretanje po Internetu vidljivo svima koji imaju pristup serverima preko kojih se to odvija, slično kao što svaki… više »

FORA

Dio tijela koji žene mrze, a muškarci obožavaju

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima. Jedna poznata inozemna web stranica… više »

SAVJETI

Kako spriječiti krizu u braku

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Na početku svake veze parovi žele svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Zaljubljivanje je faza u kojoj nam se vrlo teško rastati od partnera, makar i na kratko. Međutim, kada prođe… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Prekretnica, okrenula sam se sebi

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Draga moja imaš pravo, promijenila sam se, i to drastično za kratko vrijeme. Jednostavno sam se odlučila igrati sa svojim mozgom i maštom. Naredim si i ispunjavam… više »

STVARNO?

Ospice i dalje ubijaju

objavljeno prije 5 dana i 18 sati

Nakon više desetljeća bitnog napretka, borba protiv ospica stagnira i broj smrtnih slučajeva se 2018. povisio, upozorile su u četvrtak Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i… više »

WOW!

Sonda Parker šaje iznenađujuće podatke o solarnom vjetru

objavljeno prije 5 dana i 19 sati

Obilje podataka koji su rezultat bliskog susreta NASA-ine sonde sa Suncem daje znanstvenicima jedinstveni uvid u Sunčev vjetar i općenito u vrijeme u svemiru dok letjelica prolazi kroz… više »

SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

objavljeno prije 5 dana i 23 sata

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati… više »

skrolaj na vrh