Život
SAZNAJEMO

Povezivanje sa sobom – trend koji osvaja

objavljeno prije 3 dana i 15 sati

Masaža uljima i kremama koje u sebi sadrže neočekivane sastojke, virtualno vođena meditacija, krioterapija ili izlaganje tijela različitim temperaturama kako bi se oslobodilo toksina, pa čak… više »

NOVOSTI

Kingstonova enkriptirana IronKeyserija D300

objavljeno prije 3 dana i 18 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

MALE RUKE

OPPO, Vivo i Xiaomi udružuju snage u izgradnji App platforme

objavljeno prije 3 dana i 22 sata

Kineska tri glavna proizvođača mobilnih telefona OPPO, Vivo i Xiaomi (Huawei nije član saveza kako se prvobitno pisalo) udružili su se u izgradnji App platforme koja bi trebala… više »

HE HE

Koliko treba ženama do orgazma?

objavljeno prije 4 dana i 10 sati

Žena će više uživati u seksu ako ga muškarac doživi kao maraton, a ne sprint - to ste vjerojatno već čuli bezbroj puta, a sada je to potvrdilo i istraživanje. Rezultati studije… više »

OPA :)

Online upoznavanje ima veće šanse za uspjeh

objavljeno prije 4 dana i 11 sati

Jedna trećina brakova u SAD-u počela je upoznavanjem na internetu. Ako ste svog partnera ili partnericu pronašli online, ova bi vas studija mogla jako razveseliti jer su istraživanja… više »

GAMING

Lenovo promovira Snapdragon 865 gaming telefon

objavljeno prije 4 dana i 22 sata

Lenovo želi poput Asusa svoj brend Legion gejmerskih računala proširiti na tržište mobilnih telefona. Budući sve više potrošača pridaje pozornosti igrama ovakav… više »

Foto: Pexels
ŽENE

Koliko je seksualna želja povezana s godinama

objavljeno prije 5 dana i 10 sati

Žene u različitoj životnoj dobi imaju seksualni život, a želja za seksom nije vezana samo za dvadesete i mladost. Istraživači iz Teksasa provjerili koliko je seksualna želja povezana s… više »

EHHH...

Zašto se udaljavamo u vezama

objavljeno prije 5 dana i 11 sati

Razdoblja u kojima cvjetaju ruže nerijetko se prekidaju s razdobljima u kojima se osjećate zaglavljeni u sukobima i nesporazumima - i to je u redu ako se konflikti znaju ispravno i… više »

LOVA

Astronomi traže javna sredstva za istraživanje inteligentnih oblika života

objavljeno prije 5 dana i 14 sati

Voditelj jednog od američkih državnih opservatorija, dr. Anthony Beasley za BBC je kazao kako smatra da se potraga za inteligentnim oblicima života u svemiru mora ozbiljnije shvatiti te da bi… više »

NOVOSTI

Easy UPS 3M je trofazni UPS s internim baterijskim modulima

objavljeno prije 5 dana i 22 sata

Schneider Electric, je predstavio prvu verziju UPS 3M trofaznog neprekidnog napajanja (UPS) sa 60 i 80 kVA (400V) internim baterijskim modulima velikog kapaciteta. Easy UPS 3M UPS… više »

Foto: Pexels
ZAPAMTITE!

Što napraviti nakon prekida?

objavljeno prije 6 dana i 10 sati

Prekidi ljubaznih veza su teški, ali često ih u životu ne možemo izbjeći. Stručnjaci su za portal Wellandgoog objasnili koji su to mali koraci s kojima… više »

PROVJERITE :)

Kako znati da je vaša veza zdrava?

objavljeno prije 6 dana i 11 sati

Svi mi ćemo se ponekad u našim vezama početi osjećati zbunjeno, kao da nešto nije u redu ili da nam je potrebna promjena. Svi naši odnosi ispunjeni su usponima i… više »

USPJEH

Cygnus uspješno lansiran prema ISS-u

objavljeno prije 6 dana i 15 sati

Raketa s kapsulom Cygnus uspješno je lansirana u subotu s potrepštinama za Međunarodnu svemirsku postaju (ISS). Kapsula bez ljudske posade koju je razvila i njome upravlja… više »

WOW!

Glineni tablet star 3700 godina je otkriće koje mijenja tijek povijesti

objavljeno prije 6 dana i 19 sati

Dr. Daniel Mansfield i njegov tim sa Sveučilišta Novi Južni Wales u Australiji došli su do nevjerojatnog otkrića. Dok su proučavali glineni tablet star 3700 godina iz drevne… više »

KAZNE

Rusija opalia kazne Facebooku i Twitteru

objavljeno prije 6 dana i 22 sata

Ruski sud izrekao je u četvrtak kazne u iznosu od 60.000 američkih dolara Twitteru i Facebooku zbog kršenja zakona o zaštiti osobnih podataka, objavili su državni mediji. Zakon… više »

skrolaj na vrh