Život nema prethodne stranice
NOVOSTI

Europska premijera tri nova AOC gaming monitora na ovogodišnjem gamescomu

objavljeno prije 5 sati i 20 minuta

Na ovogodišnjem gamescomu, koji se održava od 20. do 24. kolovoza u Kölnu, AOC, lider na tržištu gaming monitora, predstavit će svoj opsežni portfelj, uključujući nove… više »

EH, DA... :)

Kako se seks mijenja kroz godine

objavljeno prije 18 sati i 45 minuta

Seks je jedan od ključnih aspekata veze, a kako se mijenjamo kao osobe tako se i naš seksualni život drastično razlikuje kroz godine. Što očekivati od seksa u tridesetima,… više »

MYTHBUSTERS

Žene nisu bolje u multitaskingu

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Žene su dugo vremena bile okupirane kućnim poslovima i, najvećim dijelom, odgajanjem djece, tako da je sposobnost za multitasking (istodobno obavljanje više zadataka - op. red.) bila… više »

ANALIZA

Mobilne mreže brže od wi-fija

objavljeno prije 1 dan i 5 sati

Brzine preuzimanja na mobilnim mrežama u mnogim su zemljama puno brže od preuzimanja na bežičnim wi-fi mrežama, pokazuje istraživanje tvrtke OpenSignal u kojemu se navodi i da bi mobilni… više »

OZBILJNO?

Kada zapravo počinju problemi u vezi

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Različit tempo života i navike uvelike su promijenili ljubav i veze u odnosu na vrijeme naših roditelja. Sve više parova odlučuje se za terapije kako bi… više »

ISPROBAJTE :)

6 savjeta za bolji san

objavljeno prije 1 dan i 18 sati

Loš san znači i loše zdravlje kao i smanjenu produktivnost, stoga vam donosimo šest jednostavnih savjeta koji će vam pomoći da lakše i brže zaspite. Hrana i… više »

PRIPAZITE

Skriveni simptom Alzheimera

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Gubitak pamćenja jedan je od najpoznatijih simptoma Alzheimerove bolesti koja postepeno uništava neurone i napada dijelove mozga zadužene za naše pamćenje i… više »

NAPOKON

Testira se cjepivo protiv klamidije

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Spolno prenosivom bakterijom klamidijom godišnje se zarazi više od 130 milijuna ljudi. U Hrvatskoj službeno između 600 i 800, s tim da bi stvaran broj mogao biti znatno veći,… više »

NAGRADE

Canon dobio 5 EISA nagrada za 2019.

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Canon Europe još je jednom prepoznat kao vodeća tvrtka u branši - udruženje European Imaging and Sound Association (Europsko udruženje za slikovne tehnologije i zvuk, EISA)… više »

EH, DA... :)

Oproštajni seks - da ili ne?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Oproštajni seks neće spasiti vezu, a ako se dogodi vjerojatno će trajati samo nekoliko tjedana. Zašto onda imamo toliku želju da nam kraj veze bude… više »

PRIPAZITE

Laži koje uništavaju vezu

objavljeno prije 2 dana i 18 sati

Povjerenje je vjerojatno najvažnija stvar u vezi - kada se naruši, teško ga je povratiti i može uzrokovati prekid odnosa. Kako se to ne bi dogodilo, ovo su neke od laži koje… više »

PROBLEMI

Europska središnja banka ugasila hakiranu stranicu

objavljeno prije 2 dana i 22 sata

Europska središnja banka (ECB) ugasila je u četvrtak jednu od svojih internetskih stranica nakon hakerskog napada i otkrivanja zlonamjernog softvera koji je ugrađen u njihov server… više »

COOL

Kamenje s Mjeseca promijenilo je shvaćanje svemira

objavljeno prije 3 dana

Kamenje s Mjeseca je bezlično, sivo. Ali za znanstvenika NASA-e Samuela Lawrencea "to su najdragocjeniji predmeti na Zemlji". Uzorci kamenja s Mjeseca, koje su prvi prikupili astronauti… više »

NOVOSTI

Samsung i Microsoft proširuju strateško partnerstvo u segmentu mobitela i platformi

objavljeno prije 3 dana i 5 sati

Počevši od ekskluzivnih Microsoftovih integracija u novom Galaxy Note10, korisnici će sada imati jednostavan način nesmetanog rada između pametnog telefona i računala, dok Galaxy Book… više »

Koliko su šanse da se nešto takvo dogodi? / ISTOCK
UPS!

Kada je seks najluđi?

objavljeno prije 3 dana i 17 sati

Seks ima dosta mitova, a jedan od češćih je da su adolescenti 'najluđi', a osobe srednje dobi 'najdosadnije.' Međutim, istraživanja tvrde potpuno suprotno. Naime, upravo ljudi u… više »

skrolaj na vrh