Život nema prethodne stranice
Foto: Pexels
PRIPAZITE

Koliko partnera je ženama rizično?

objavljeno prije 2 sata i 13 minuta

Posebno se to odnosi na žene kod kojih je rizik od razvoja raka dvostruko veći ako su imale deset ili više partnera u usporedbi s onima koje su imale jednog ili nijednog. Premda su… više »

DA ZNATE...

Sretni parovi imaju ove zajedničke stvari

objavljeno prije 3 sata i 56 minuta

Brak je zapravo dugoprugaška utrka, maraton čak, a postoje navike koje mogu pomoći da par preživi i najveće turbulencije. Kada ste se vjenčali vjerojatno ste dobili puno savjeta,… više »

I MI BI :)

SpaceX vozi turiste u svemir

objavljeno prije 7 sati i 27 minuta

Tvrtke SpaceX i Space Adventures potpisale su ugovor o slanju četiriju putnika u Zemljinu orbitu do 2022. godine u letjelici za posadu Crew Dragon, koja će prve NASA-ine astronaute na ISS… više »

NOVOSTI

ADATA SE760 Mobile External SSD - idealan za upotrebu u pokretu

objavljeno prije 14 sati i 26 minuta

ADATA SE760 SSD je bolji od tvrdog diska, jednostavan za korištenje i ima sve prednosti SSD-a u odnosu na tvrdi disk. Elegantnog i kompaktnog je oblika, otporan na udarce i vibracije… više »

ZANIMLJIVO

Što je muškarcima privlačno?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Muškarci su ženama nejasni u nekim stvarima, a jedna od najvažnijih je - što njih zapravo privlači na ženama, Naravno, iz ove priče čemo isključiti stereotipne likove koji su… više »

OPA :)

Muškarci koji ruše sterotipe zanimljiviji su ženama

objavljeno prije 1 dan i 3 sata

Žene više privlače muškarci koji ruše stereotipe i aktivno sudjeluju u kućnim poslovima, pokazali su rezultati vrlo zanimljivog istraživanja. Prema rezultatima analize… više »

SAZNAJEMO

HT ima najmoderniju mobilnu mrežu

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Uvođenjem najsuvremenije opreme u Hrvatskoj završena je potpuna modernizacija mobilne mreže Hrvatskog Telekoma, koja je spremna za 5G tehnologiju i napredne usluge budućnosti. Riječ je… više »

NAJAVE

LG-evi pametni telefoni serije K za 2020.

objavljeno prije 1 dan i 14 sati

LG Electronics (LG) najavljuje liniju pametnih telefona iz serije K za 2020. godinu - K61, K51S i K41S - svi su dizajnirani da pruže prvoklasno iskustvo korisnicima te nude poboljšane… više »

OPA :)

3 aduta muškog šarma

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Muški šarm je gotovo pa nemoguće opisati riječima, no puno puta tom skrivenom seksepilu pridonose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim. O čemu se… više »

Foto: Pexels
STVARNO?

Komplimente je ugodno primati, ali i davati

objavljeno prije 2 dana i 3 sata

Neočekivan i iskren kompliment izaziva dobar osjećaj jer potiče mozak na otpuštanje takozvanih hormona sreće. Prikladan kompliment je, kaže njemačka psihologinja Eva Wlodarek, poput… više »

HUAWEI

Hrvati glazbu slušaju i više od 4 sata dnevno, a najviše vole rock i metal

objavljeno prije 2 dana i 5 sati

Huawei je proveo online istraživanje na preko četiri tisuće ispitanika kako bi dobio uvod u navike slušanja glazbe kod Hrvata. U anketi je sudjelovao širok raspon dobnih skupina… više »

SAZNAJEMO

Povezivanje sa sobom – trend koji osvaja

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Masaža uljima i kremama koje u sebi sadrže neočekivane sastojke, virtualno vođena meditacija, krioterapija ili izlaganje tijela različitim temperaturama kako bi se oslobodilo toksina, pa čak… više »

NOVOSTI

Kingstonova enkriptirana IronKeyserija D300

objavljeno prije 2 dana i 10 sati

Kingston Digital Europe Co LLP, podružnica zadužena za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svjetskog lidera u području memorijskih proizvoda i tehnoloških… više »

MALE RUKE

OPPO, Vivo i Xiaomi udružuju snage u izgradnji App platforme

objavljeno prije 2 dana i 14 sati

Kineska tri glavna proizvođača mobilnih telefona OPPO, Vivo i Xiaomi (Huawei nije član saveza kako se prvobitno pisalo) udružili su se u izgradnji App platforme koja bi trebala… više »

HE HE

Koliko treba ženama do orgazma?

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Žena će više uživati u seksu ako ga muškarac doživi kao maraton, a ne sprint - to ste vjerojatno već čuli bezbroj puta, a sada je to potvrdilo i istraživanje. Rezultati studije… više »

skrolaj na vrh