Život nema prethodne stranice
SAVJETI

7 savjeta za puno bolji seks

objavljeno prije 20 minuta i 4 sekunde

Vagina i njeno područje je kiselo, jer se na taj način brani od infekcija i gljivica, pa ga zapravo uopće ne bi trebalo prati sapunom, iako to mnoge žene čine. Još je gore ako se… više »

MA DA?

Ljubav definitivno ima veze s - majkom

objavljeno prije 2 sata i 42 minute

Majke na djecu prenose i svoje navike kada su ljubavne veze u pitanju, pokazala je studija Sveučilišta Ohio. U studiji su sudjelovala 7.152 ispitanika koje se pratilo 24… više »

NOVOSTI

Samsung osvojio 30 nagrada

objavljeno prije 11 sati i 54 minute

Tehnologija koja je sada prisutna u gotovo svakom aspektu našeg života ima u pozadini neku pokretačku inovaciju. Svakodnevno inovatori stvaraju nove proizvode, metode i ideje. Zapravo,… više »

MA DA?

Znanstvena fantastika donosi bolji seks?

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Znanstvena fanastika obično se gleda s podcjenjivanjem, no kad pročitate ovo... naime, pokazalo se da osobe koje vole gledati određenu vrstu fikcije imaju puno zreliji pogled na ljubav i… više »

ZAPAMTITE!

Najčešće bolesti kod malih mačića

objavljeno prije 1 dan i 10 sati

U današnje vrijeme postoji mnogo Udruga za zbrinjavanje napuštenih životinja i uz sav njihov trud i dalje su ulice pune onih neželjenih četveronožaca, pogotovo mačaka. Dobri… više »

STRAŠNO!!

Bacamo trećinu hrane u smeće?!

objavljeno prije 1 dan i 12 sati

Sve se više hrane baca svakoga dana, a ako mislite da je to rezervirano za truli Zapad, varate se - u Hrvatskoj se na godinu baci četiristo tisuća tona prehrambenih proizvoda. I dok se… više »

EH, DA...

Muškarcima otkucava biološki sat?

objavljeno prije 2 dana i 1 sat

Ženski biološki sat stalna je tema članaka, ali novija istraživanja pokazuju da ni muškarci nisu imuni na odbrojavanje iz prirode te da ne bi trebali odlagati… više »

EH, DA... :)

Zahtjevna majka - uspješna kćer

objavljeno prije 3 dana i 9 sati

Upute za odgoj djece ne postoje. No, profesorica sa Sveučilišta u Essexu, Ericka G. Rascon-Ramirez, provela je istraživanje koje je pokazalo da dosadne i naporne… više »

NOVOSTI

Huawei bi mogao biti zavidan jer Xiaomi izgleda ulazi u američko mobilno tržište

objavljeno prije 4 dana i 12 sati

Xiaomi je najavio veliki događaj koji će se održati 8. prosinca u New Yorku, ali nisu otkrili što točno za taj dan spremaju. Informacija je u javnost puštena preko Reddit-a,… više »

MA DA?

Kakva je veza kave i seksa?

objavljeno prije 5 dana

Seks je, kažu, najomiljenija razbibriga na svijetu, dok je kava najomiljeniji napitak... pa da vidimo kako su te dvije najomiljenije stvari povezane... Ako mislite da nema poveznice, ima… više »

ZAPAMTITE!

5 karakteristika žena koje muškarci vole

objavljeno prije 5 dana i 1 sat

Savršena žena ne postoji, naravno, osim u mokrim muškim snovima, no svejedno nije loše znati koje su to karakteristike osobnosti koje muškarci najviše vole… više »

SAZNAJEMO

Samsung One UI korisničko sučelje donosi novo mobilno iskustvo

objavljeno prije 5 dana i 12 sati

Samsung Experience uskoro će biti zamijenjeno Samsung One UI sučeljem. Izgleda moderno, minimalistički, jednostavnije za korištenje i predstavlja dobar temelj za budućnost presavijenih… više »

SAVJETI :)

Par savjeta za brži orgazam

objavljeno prije 6 dana

Često se spominje kako ženama treba dulje vremena da dožive orgazam i kako to nije pravedno, jer je muškarcima najčešće potrebno svega nekoliko minuta. S druge strane, nepravda… više »

Kad su stvari van naše kontrole... /Foto: Pexels
PRIPAZITE :)

5 karakteristika psihopata koje trebate znati prepoznati

objavljeno prije 6 dana i 1 sat

Psihopata na svijetu ima - jedan posto, prema podacima koji su objavljeni u Behavioral and the Law, a među njima i tri posto uspješnih biznismena.  Brojke su na prvu… više »

ZANIMLJIVO

Umjetnom inteligencijom protiv Alzheimera?

objavljeno prije 6 dana i 6 sati

Alzheimerova bolest može se donekle ublažiti ako se otkrije na vrijeme, no simptome nije lako prepoznati, što bi se sada trebalo drastično promijeniti. U istraživanju znanstvenika s… više »

skrolaj na vrh