Život nema prethodne stranice
ŠMRC...

Prva ljubav stvarno se pamti zauvijek

objavljeno prije 55 minuta i 58 sekundi

Prva ljubav je vječna, pamti se zauvijek... koliko ste to puta čuli u životu? I da, istina je - kad se prvi put zaljubite, osjećaji su izuzetno intenzivni i sasvim novi. Prema… više »

O, BOŽE...

Kako i koliko se ozljeđujemo - mobitelima?

objavljeno prije 2 sata i 55 minuta

Nemojte pisati poruke dok hodate, 'lajkati' fotografije pasa, ili gledati video sadržaje - ozljede povezane s korištenjem mobilnih telefona su u porastu, posebno kod mladih, pokazala… više »

BROJKE

Živimo tri godine kraće od prosjeka EU-a

objavljeno prije 8 sati i 55 minuta

Očekivani životni vijek u Hrvatskoj sve je dulji, ali i dalje zaostaje za prosjekom EU-a za oko tri godine, pokazuje izvješće o stanju zdravlja u EU-u u 2019. godini, koje pokazuje da… više »

ZNATE LI?

TOR, Psiphon, Signal i Co.: kako se na Internetu kretati anonimno

objavljeno prije 11 sati i 12 minuta

Kako na Internetu postajem vidljiv drugim korisnicima? Načelno je svako kretanje po Internetu vidljivo svima koji imaju pristup serverima preko kojih se to odvija, slično kao što svaki… više »

FORA

Dio tijela koji žene mrze, a muškarci obožavaju

objavljeno prije 23 sata i 14 minuta

Suprotno općem (ženskom) mišljenju, jedan dio tijela koji žene skrivaju zbog nesigurnosti upravo je ono što se jako sviđa muškarcima. Jedna poznata inozemna web stranica… više »

SAVJETI

Kako spriječiti krizu u braku

objavljeno prije 1 dan

Na početku svake veze parovi žele svaki slobodan trenutak provesti zajedno. Zaljubljivanje je faza u kojoj nam se vrlo teško rastati od partnera, makar i na kratko. Međutim, kada prođe… više »

UŽIVANJE

Recept za savršene wellbeing blagdane

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Krenite s uživancijom od jutra. Dugo spavanje i razbuđivanje u velikom krevetu u lijepo dizajniranom prostoru neutralnih boja s mirisom ruža i orhideja garantira dan za pamćenje. Jutro… više »

PRIČA IZ ŽIVOTA

Prekretnica, okrenula sam se sebi

objavljeno prije 1 dan i 2 sata

Draga moja imaš pravo, promijenila sam se, i to drastično za kratko vrijeme. Jednostavno sam se odlučila igrati sa svojim mozgom i maštom. Naredim si i ispunjavam… više »

STVARNO?

Ospice i dalje ubijaju

objavljeno prije 1 dan i 6 sati

Nakon više desetljeća bitnog napretka, borba protiv ospica stagnira i broj smrtnih slučajeva se 2018. povisio, upozorile su u četvrtak Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i… više »

WOW!

Sonda Parker šaje iznenađujuće podatke o solarnom vjetru

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Obilje podataka koji su rezultat bliskog susreta NASA-ine sonde sa Suncem daje znanstvenicima jedinstveni uvid u Sunčev vjetar i općenito u vrijeme u svemiru dok letjelica prolazi kroz… više »

SJAJNO!

Rakuten Viber slavi 9. rođendan s poklonima za sve

objavljeno prije 1 dan i 11 sati

Rakuten Viber, messaging aplikacija koju koristi više od milijardu ljudi diljem svijeta, s ponosom vam predstavlja ekskluzivnog darovnog bota - kako bismo dokazali da je bolje davati… više »

Možda bismo trebali biti malo oprezniji / ISTOCK
LOOL

Humor je preduvjet sjajnog seksa

objavljeno prije 1 dan i 23 sata

Prema studiji koju je objavio dnevnik "Socioaffective Neuroscience & Psychology", jedna vrlina ukazuje na to da bi muškarac mogao biti dobar ljubavnik. Stručnjaci su… više »

I TAK...

Najvažnije pitanje partneru prije nego počnete živjeti zajedno

objavljeno prije 2 dana

Koja je to stvar zbog koje parovi u vezi najviše žale kada je riječ o početku zajedničkog života? Na to je pitanje stranica rent.com potražila mišljenje svojih posjetitelja, a… više »

ZANIMLJIVO

5 osobina inovatora

objavljeno prije 2 dana i 2 sata

Kako bi odgovorili na pitanje kako inovacije pokreću poslovanje, Mastercard i Harvard Business Review Analytic Services su predstavili Become 2020 - prvo izdanje istraživačke inicijative… više »

GENEALOGIJA

Habsburška čeljust rezultat incesta

objavljeno prije 2 dana i 8 sati

Facijalni deformitet poznat kao "habsbuška čeljust", dobro poznata u španjolskoj i austrijskoj lozi te dinastije, može se pripisati brakovima unutar obitelji, kažu znanstvenici.… više »

skrolaj na vrh