Život
NAPOKON

Gradska ljekarna Zagreb pokrenula proizvodnju dezinfekcijskih sredstava i maski

objavljeno prije 1 mjesec

Gradska ljekarna Zagreb, koja je u sastavu Zagrebačkog holdinga, odnosno Grada Zagreba, doskočile su nestašici maski i dezinfekcijskih sredstava pokretanjem vlastite izrade. Nakon… više »

UŽIVANCIJA

U mjesecu žena iznenadite majku, sestru ili prijateljicu

objavljeno prije 1 mjesec

Kada su znanstvenici u jednom istraživanju pitali ljude treće životne dobi što bi u životu učinili drugačije da mogu vratiti vrijeme unatrag, najčešći odgovori bili su vezani uz… više »

LOVA

Četvrti krug dodjele bespovratnih sredstava iz WiFi4EU inicijative

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

U utorak, 17. ožujka 2020. u 13 sati, Europska komisija objavit će novi poziv za dodjelu bespovratnih sredstava, odnosno vrijednosnih kupona za izgradnju Wi-Fi infrastrukture na mjestima… više »

Seksi rublje je uvijek dobar poticaj
HOPA CUPA

Koliko se seksaju sretni parovi?

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ključna stvar u vezi je, naravno, seks... pa ne čudi da su se znanstvenici zainteresirali za temu i došli su do zaključka kako parovi koji opušteno razgovaraju o seksu imaju… više »

UFF!

Tri znaka da ste s pogrešnim frajerom

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Veze, kao što svi dobro znamo, imaju svoje uspone i padove, pa nerijetko razmišljamo o tome koliko nam je trenutni partner dobar izbor u životu... Ako se trenutačno nalazite u… više »

UŽIVANJE

Vrijeme je za žensku energiju

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Prekid prijateljstva žene pogađa više nego razvod braka, kažu istraživanja. Općepoznata ženska lojalnost dolazi do punog izražaja upravo u odnosu s prijateljicom, osobom koja je… više »

OZBILJNO?

Gotovo 90 posto ljudi u svijetu ima predrasude prema ženama

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

'Muškarci su bolji politički vođe ili direktori tvrtki od žena', 'studiranje je važnije za muškarce nego za žene', 'muškarci trebaju imati prioritet na… više »

COOL

Preserverance je novi Mars rover

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ime je objavljeno u školi u gradiću Burke u američkoj saveznoj državi Virginiji, a učenik koji ga je predložio Alex Mather, primio je čestitke iz NASA-e.  - Alexov prijedlog… više »

ŽENE I POSAO

Potplaćene su, diskriminirane i teže napreduju

objavljeno prije 1 mjesec i 1 dan

Ususret Međunarodnom dana žena, s ciljem jačanja svijesti o neravnopravnom položaju žena na tržištu rada, MojPosao je pokrenuo inicijativu pozitivne diskriminacije u okviru koje je dio… više »

COOL

Putovanja u čast slavnih žena

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Međunarodni dan žena obilježava se diljem svijeta 8. ožujka. Ova inspirativna prigoda nije samo trenutak kada se svijet može posvetiti ambicijama kao što je poticanje ravnopravnosti… više »

KAZNA

Apple mora platiti usporavanje starijih iPhonea

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Apple će platiti i do pola milijarde dolara u nagodbi postignutoj u suđenju na kojem je kompanija optužena da je namjerno usporavala starije modele iPhonea, a sve kako bi primorali korisnike… više »

NE ZABORAVITE

Što morate napraviti nakon svađe?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Svađe u vezama i brakovima nisu ništa čudno ni neuobičajeno. One mogu oslabiti ili ojačati odnos između dvoje ljudi, a kako će svađe utjecati na odnos ovisi i o tome kako ćemo se… više »

STVARNO?

Kada smo najprivlačniji suprotnom spolu?

objavljeno prije 1 mjesec i 2 dana

Privlačnost je individualna stvar, naravno, on ipak su se mnogi istraživači odlučili pozabaviti temom privlačnosti i ustanoviti u kojim su to godinama života žene i muškarci… više »

PRIPAZITE

Lažni mailovi banaka kradu podatke internet bankarstva

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Nacionalni CERT izdao je kritično upozorenje svim korisnicima internetskog bankarstva u Hrvatskoj zbog aktivne phishing kampanje koju su primijetili. Kako ističu, trenutno su u tijeku… više »

ZNATE LI?

Kada žene žele seks?

objavljeno prije 1 mjesec i 3 dana

Dame, ukoliko niste raspoložene za seks vikendom, možete odahnuti. Najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u tjednu ili mjesecu. Na ženski libido utječu… više »

Bilić Vision Oftalmologija
skrolaj na vrh