Život nema prethodne stranice
ZNATE LI?

Kako seks doprinosi našem zdravlju i blagostanju

objavljeno prije 17 minuta

Seks je važan dio ljudske intime, ali njegova uloga nije ograničena samo na zadovoljenje fizičkih potreba. Istraživanja su pokazala da seks ima brojne pozitivne učinke na tjelesno i mentalno… više »

SAVJETI

Lijekovi ili meditacija: što je bolje za anksioznost?

objavljeno prije 2 sata i 17 minuta

Anksioznost je sveprisutan problem modernog društva koji utječe na kvalitetu života mnogih ljudi. Postoje različiti pristupi u borbi protiv anksioznosti, ali najčešće se… više »

COOL

Nove AI značajke na HONOR premium telefonima

objavljeno prije 5 sati i 18 minuta

Globalni tehnološki brend HONOR najavio je dostupnost najnovije značajke Circle to Search with Google1 (zaokruži za pretragu s Googleom) na vrhunskom HONOR Magic V3, najtanjem… više »

MMMM

Produbite svoj užitak s GIGI™ 3 i LIV™

objavljeno prije 1 dan

Kažu da lijepih stvari nikad dosta, a masažeri G-točke to i potvrđuju! Od svog predstavljanja, prve generacije GIGI i LIV postigli su nevjerojatan uspjeh. No, umjesto da spava na lovorikama i… više »

PRIPAZITE

Četiri najveće prijetnje zdravlju vašeg srca

objavljeno prije 1 dan i 7 sati

Sve nešto pazimo što jedemo, brojimo kalorije i slične stvari, no pregledavate li srce jednom godinšnje? Jer, kad se sve skupa zbroji i oduzme, tu najviše… više »

NARAVNO!

Kako seks može smanjiti stres

objavljeno prije 2 dana

Seks je prirodni dio ljudskog života i, osim očiglednog fizičkog zadovoljstva, ima brojne pozitivne učinke na mentalno zdravlje, uključujući smanjenje stresa. U današnjem užurbanom i… više »

NOBEL 2024

Nobelova nagrada za fiziku 2024.

objavljeno prije 2 dana i 6 sati

John Hopfield i Geoffrey Hinton osvojili su Nobelovu nagradu za fiziku 2024. za otkrića i izume koji omogućuju strojno učenje unutar umjetnih neuronskih mreža, objavilo je tijelo koje… više »

EH, DA...

Future Tense barometar daje rezultate... koji vas se neće svidjeti

objavljeno prije 2 dana i 7 sati

Prema Future Tense barometru, prvom istraživanju javnog mnijenja o budućnosti u Hrvatskoj, a koje je proveo Valicon, pesimizam je potvrđen među građanima Hrvatske. Čak 49 % građana izrazilo… više »

SAVJETI

Pazite na svoju anksioznost, lako je upasti u probleme

objavljeno prije 3 dana

Anksioznost je nezgodna stvar i uspoređuje se s alarmom za dim - iako nas upozorava na stvarne opasnosti, često reagira i na lažne prijetnje. "Dio mozga zadužen za prepoznavanje prijetnji… više »

ZNATE LI?

Zašto je Temu tako jeftin?

objavljeno prije 3 dana i 2 sata

Na svojoj web stranici Temu tvrdi kako je osnovan u Bostonu, u američkoj saveznoj državi Massachusetts. To je točno, no riječ je o tvrtci u vlasništvu kineskog PDD Holdingsa, koji je… više »

NOBEL 2024

Nobelove nagrade za medicinu 2024.

objavljeno prije 3 dana i 3 sata

Nobelova skupština u priopćenju navodi da su ovogodišnji laureati otkrili novu vrst majušnih RNK molekula koje igraju ključnu ulogu u regulaciji gena. "Njihovo… više »

EH, DA...

Kada nestaje keš u HR i sve postaje digitalno?

objavljeno prije 3 dana i 7 sati

S prvim danom 2023 godine Hrvatska je dobila euro kao novu valutu. No, opipljivi euro u našim rukama sve više zamjenjuje onaj digitalni, a Hrvatska je na putu prema značajnoj… više »

ZANIMLJIVO

Koliko seksa imaju udane žene?

objavljeno prije 4 dana

Koliko seksa imaju udane žene tema je koja se često pojavljuje u razgovorima o braku i intimnim odnosima. Seksualna učestalost u braku može varirati ovisno o nizu faktora, uključujući dob,… više »

ZNATE LI?

Statički elektricitet - što znate o tome?

objavljeno prije 4 dana i 3 sata

Sada konačno imamo odgovor: početak i kraj kliznog pokreta koje proizvodi statički elektricitet doživljava različite jačine sila - što rezultira razlikom naboja između… više »

gripa prehlada bolest mu
SAVJETI

Suplementi i vitamini za doba prehlada

objavljeno prije 5 dana i 8 sati

Kad pričamo o zdravlju i onome što nam fali u tijelu, najbolje je dobivati nutrijente iz hrane. No, realno, većina ljudi ne zadovoljava svoje potrebe kroz prehranu. Stoga, iako je… više »

skrolaj na vrh