Život nema prethodne stranice
NARAVNO!

Kako seks može smanjiti stres

objavljeno prije 17 sati

Seks je prirodni dio ljudskog života i, osim očiglednog fizičkog zadovoljstva, ima brojne pozitivne učinke na mentalno zdravlje, uključujući smanjenje stresa. U današnjem užurbanom i… više »

NOBEL 2024

Nobelova nagrada za fiziku 2024.

objavljeno prije 22 sata i 59 minuta

John Hopfield i Geoffrey Hinton osvojili su Nobelovu nagradu za fiziku 2024. za otkrića i izume koji omogućuju strojno učenje unutar umjetnih neuronskih mreža, objavilo je tijelo koje… više »

EH, DA...

Future Tense barometar daje rezultate... koji vas se neće svidjeti

objavljeno prije 1 dan

Prema Future Tense barometru, prvom istraživanju javnog mnijenja o budućnosti u Hrvatskoj, a koje je proveo Valicon, pesimizam je potvrđen među građanima Hrvatske. Čak 49 % građana izrazilo… više »

SAVJETI

Pazite na svoju anksioznost, lako je upasti u probleme

objavljeno prije 1 dan i 17 sati

Anksioznost je nezgodna stvar i uspoređuje se s alarmom za dim - iako nas upozorava na stvarne opasnosti, često reagira i na lažne prijetnje. "Dio mozga zadužen za prepoznavanje prijetnji… više »

ZNATE LI?

Zašto je Temu tako jeftin?

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Na svojoj web stranici Temu tvrdi kako je osnovan u Bostonu, u američkoj saveznoj državi Massachusetts. To je točno, no riječ je o tvrtci u vlasništvu kineskog PDD Holdingsa, koji je… više »

NOBEL 2024

Nobelove nagrade za medicinu 2024.

objavljeno prije 1 dan i 19 sati

Nobelova skupština u priopćenju navodi da su ovogodišnji laureati otkrili novu vrst majušnih RNK molekula koje igraju ključnu ulogu u regulaciji gena. "Njihovo… više »

EH, DA...

Kada nestaje keš u HR i sve postaje digitalno?

objavljeno prije 2 dana

S prvim danom 2023 godine Hrvatska je dobila euro kao novu valutu. No, opipljivi euro u našim rukama sve više zamjenjuje onaj digitalni, a Hrvatska je na putu prema značajnoj… više »

ZANIMLJIVO

Koliko seksa imaju udane žene?

objavljeno prije 2 dana i 17 sati

Koliko seksa imaju udane žene tema je koja se često pojavljuje u razgovorima o braku i intimnim odnosima. Seksualna učestalost u braku može varirati ovisno o nizu faktora, uključujući dob,… više »

ZNATE LI?

Statički elektricitet - što znate o tome?

objavljeno prije 2 dana i 19 sati

Sada konačno imamo odgovor: početak i kraj kliznog pokreta koje proizvodi statički elektricitet doživljava različite jačine sila - što rezultira razlikom naboja između… više »

gripa prehlada bolest mu
SAVJETI

Suplementi i vitamini za doba prehlada

objavljeno prije 4 dana i 1 sat

Kad pričamo o zdravlju i onome što nam fali u tijelu, najbolje je dobivati nutrijente iz hrane. No, realno, većina ljudi ne zadovoljava svoje potrebe kroz prehranu. Stoga, iako je… više »

COOL

HONOR daje poklone kupcima

objavljeno prije 4 dana i 4 sata

S dolaskom jeseni, HONOR je pripremio nevjerojatnu jesensku promociju - uz kupovinu vrhunskih pametnih telefona HONOR 200 Pro ili HONOR Magic6 Pro do 31. listopada 2024., svaki kupac dobit će… više »

E, DA...

Svjetski mjesec menopauze je počeo

objavljeno prije 4 dana i 17 sati

Povodom svjetskog mjeseca menopauze, INTIMINA, brend posvećen intimnom zdravlju žena, proveo je opsežno istraživanje u Ujedinjenom Kraljevstvu, Španjolskoj, Italiji i Francuskoj na… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali putovati?

objavljeno prije 4 dana i 19 sati

Putovanja su zanimljiva stvar - neki ih obožavaju, drugi im pomno planiraju, treći samo odu negdje... no, sva su ona povezana s mnoštvom pozitivnih učinaka na zdravlje i mogu… više »

NAJAVE

HUAWEI WATCH GT 5 serija

objavljeno prije 5 dana

Huawei je nedavno u Barceloni predstavio najnovije modele renomirane WATCH GT 5 serije pametnih satova koji objedinjuju vrhunske performanse i modu te tako postižu savršenu ravnotežu… više »

ULALA... ;

LSD i lude gljive za seks - odlična stvar ;)

objavljeno prije 5 dana i 17 sati

Ako imate nekih problema sa seksom, možda bi trebalo probati LSD - naime, poboljšanja se mogu vidjeti i mjesecima nakon psihodeličnog iskustva izazvanog uzimanjem čarobnih gljiva,… više »

skrolaj na vrh