« Žene
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
NELOGIČNO

Zgodne žene muškarci također ostavljaju ...

Za utjehu ženama koje nisu atraktivne do bola - da, i najbolji komadi ponekad dobiju nogu iz glupih razloga

I ako vam nije baš jasno zašto ...
I ako vam nije baš jasno zašto ... (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

prekid

,

zgodna žena

Atraktivne žene na prvu izgledaju kao da im nitko ne može ništa, plove kroz svijet bez problema i udarci se odbijaju od njih, a izgledaju kao milijun dolara ... i na kraju i njih netko ostavi?

Ako ste si postavili to pitanje, odgovor je - muški ego. Za početak, on muškarcu govori da, kad je već uspio jednom uloviti super ženu, može to napraviti i opet, pa se on u strahu da možda ne propušta nešto bolje u životu odluči ostaviti ženu koja je, zapravo, savršena. Tipično muško kompliciranje vlastitog života ...

Da ne bi bilo zabune - ima i onih s još većim egom, koji takvu glupost naprave zbog prijatelja koji mu stalno trube da nije vrijeme za ženidbu, da ima još puno lijepih žena na svijetu koje može osvojiti i slično, pa se takav, u machističkom zanosu, odluči poslušati hrpu zavidnih likova i ostavi komada. 

Na kraju priče ima i onih koju su, eto, našli ženu koja jest prekrasna, ali je prezahtjevna i to ne na pretjerano profinjen ili intelektualan način (čitaj sponzorušu), pa onda u naletu introspekcije shvate da ih se iskorištava i tek tada odluče odjahati u sumrak.

 

15.09.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh