« Žene
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
EH, DA ...

Najveće ženske pogreške u braku

Žene ponekad imaju tendenciju raditi pogreške koje će ih u vezi staviti u neravnopravan položaj i uzrokovati tugu i natjerati ih da se osjećaju nesretno i jadno

Vaša veza ne smije izgledati ovako ...
Vaša veza ne smije izgledati ovako ... (Shutterstock)
Više o

pogreške

,

veze

,

žene

,

samopouzdanje

Brak ili dugotrajna veza živi su organizmi na koje treba paziti baš kao i na živa bića - biti nježan i pažljiv, no po potrebi i oštar i odlučan kako bi se razvijali kako treba.

Žene ponekad imaju tendenciju raditi pogreške koje će ih u vezi staviti u neravnopravan položaj i uzrokovati tugu i natjerati ih da se osjećaju nesretno i jadno. No, pogreške je uvijek moguće ispraviti, pa evo koje su dvije ključne ...

Zanemarivanje vlastitih potreba - naravno, za račun njegovih koje nekim čudom uvijek ostaju u prvom planu. Ugoditi partneru je jedna stvar, no prilagođavati apsolutno sve njegovom rasporedu nije znak ljubavi, već nedostatka samopoštovanja.

Pretjerano opraštanje - neki se postupci partneru ne smiju oprostiti bez njegove veelike isprike i obećanja da ih više nikada neće ponoviti, a ako ih ponovi ... gotovo je. No, rijetko je tako - obično žena prelazi preko njegovih ispada, on se neiskreno ispriča i to je to. A ne bi smjelo biti.

Zajednička poveznica ovih pogrešaka jest - nedostatak samopouzdanja, pa poradite malo na njemu.

 

03.10.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh