Žene
PODSVJSNA PRIVLAČNOST

Zašto žene biraju muškarce koji ih podsjećaju na oca?

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Sigurno ima istine u tome da se karakteristike roditelja odražavaju u umu djece, tako da roditelje prepoznajemo još od najranije dobi. To je rezultat čestog promatranja obitelji, kao i… više »

KONTROLA CIKLUSA

Qlaira - prva kontracepcijska pilula bazirana na prirodnom estradiolu

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Tvrtka Bayer Schering Pharma predstavila je danas pilulu Qlairu, prvu kontracepcijsku tabletu koja oslobađa prirodni estradiol, identičan estrogenu, hormonu ženskoga tijela. Qlaira se na… više »

NEPOTREBNA BOL

Nemojte se mučiti u štiklama, muškarci ih ionako ne primjećuju

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Muškarci navodno ne mogu procijeniti nosi li žena štikle na temelju njezinog hoda. Stručnjaci sa Sveučilišta Northumbria proučavali su muške reakcije na ženski hod… više »

ŠTO JE LIJEPO?

Ideali ljepote diljem zemaljske kugle

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Ljepota je u oku promatrača. Različite kulture cijene različite ideale ljepote, a najveće žrtve su upravo žene koje se moraju podvrgavati posebnim tretmanima kako bi bile lijepe. Postavlja se… više »

I S FAKULTETOM

Žene i dalje zarađuju puno manje od muškaraca

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Žene u industrijski razvijenim zemljama i dalje su za isti posao slabije plaćene od muškaraca, čak i kada su fakultetski obrazovane, objavila je u utorak Organizacija za ekonomsku… više »

STROGI REŽIM

Želite li djevojčicu, jedite grah a izbjegavajte banane

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Žene koje žele roditi djevojčicu trebale bi se držati točno određene prehrane i rasporeda seksa, tvrde znanstvenici sa Sveučilišta Maastricht u Nizozemskoj. U svom petogodišnjem… više »

OBRATITE PAŽNJU

Bitna pravila za kupnju grudnjaka

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Zato evo nekoliko pravila za kupnju grudnjaka i seksi izgled s dobrom opremom. 1. Prave mjere - Nije baš da ćete doći u trgovinu cipela i izaći iz nje s tenisicama broja 40, ako nosite… više »

ISTRAŽIVANJE

Seks u pijanom stanju postaje sve veći problem kod žena

objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci

Gotovo 25.000 žena od 16 do 44 godina obuhvaćeno je studijom u kojoj su britanski znanstvenici istraživali povezanost alkoholizma i seksualnih aktivnosti kod žena, piše Daily Mail.… više »

ZA POČETNICE I ISKUSNE

Kako s kože ukloniti mrlje boje za kosu

objavljeno prije 8 godina

Činjenica je da mnoge žene jednostavno ne mogu bez bojanja kose, ali upravo zato one najbolje znaju da je katkada moguće da mrlje od boje ostanu i na koži. A voda i sapun nerijetko nisu… više »

OSJEĆAJ KRIVNJE

Većina žena partneru ne želi priznati koliko i na što troši

objavljeno prije 8 godina

Većina žena svom partneru taji što kupuje i koliko novca pritom potroši. Zato radije skrivaju račune i drže svoje trošenje u tajnosti.  Čak osam od deset žena odmah… više »

PROMIJENITE NAVIKE

Zašto bi žene trebale biti poput muškaraca - 2. dio

objavljeno prije 8 godina

Nakon što smo vam pojasnili niz razloga zbog kojih biste se trebale ponašati poput muškaraca, sada vam donosimo još nekoliko njih. Ponavljamo, prema… više »

(NE)SPONTANO

Žene zatrudne iz 104. pokušaja

objavljeno prije 8 godina

Britanski stručnjaci tvrde da žena u prosjeku zatrudni iz 104. pokušaja. Organizacija za planiranje trudnoće ''First Response'' provela je istraživanje na 3.000 majki koje je pokazalo… više »

(WO)MAN

Zašto bi žene trebale biti poput muškaraca - 1. dio

objavljeno prije 8 godina

Kad biste primijenile nekoliko stavaka iz životne filozofije muškaraca moguće je da biste bile puno sretnije, zdravije pa čak i mršavije. Klasična percepcija 'muških… više »

DNEVNE OBAVEZE

Žene provedu skoro tri godine svojeg života kuhajući

objavljeno prije 8 godina

Istraživači su otkrili kako provedu u prosjeku 2,5 godine života kuhajući. Brojka se doduše prepolovila u posljednjih 50 godina, no muškarcima je još uvijek lakše.… više »

BEZ PAUZE

Imali ste pobačaj? Pokušajte što prije opet zatrudnjeti

objavljeno prije 8 godina

Nakon nemilog događaja kao što je pobačaj većina žena uzima određeno vrijeme  za odmor od traume prije nego što opet pokuša zatrudnjeti. Ali to bi moglo biti sasvim… više »

skrolaj na vrh