« Žene
objavljeno prije 11 godina i 3 mjeseca
ZA LAKŠI SUŽIVOT

10 fraza koje vaš muškarac ne voli čuti, a vi ih obožavate

Jest da ponekad imate najbolju namjeru i ne mislite ništa loše, međutim muškarci uglavnom vole jednostavne i jasne stvari. Traženje da detaljno analiziraju ili komentiraju neku vašu krpicu neće završiti dobro

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)

Stoga, proučite fraze kojima mnoge djevojke zagorčavaju život svojim muškarcima, i pokušajte ih, ako već ne možete izbjeći, barem formulirati na neki drugačiji način.

10. Jesi li svršio? - ovo je doista funkcionalan način kako ugušiti svaku mrvicu seksualne napetosti u krevetu. Time pokazujete da niste previše zainteresirane za radnju pod plahtom i direktno udarate na njegov ponos. Možete očekitvati odgovor: "Nisam, no bit ćemo ako me to još jednom pitaš."

9. Trebamo krenuti na lekcije plesa - ovo pitanje u njegovom umu potiče strah na dva nivoa. Prvo, vidi se kako uči plesne korake s grupom bespomoćnih muškaraca koji ispunjavaju želje svojim draganama. Drugo, strahuje kako ćete ga na prvom socijalnom događanju zaposliti da s vama pleše i isprobava naučeno.

8. Primjećuješ li nešto novo na meni? - ovo pitanje je doista zamka za svakog muškarca. Mogao bi spomenuti novu frizuru, ali nije to. Onda će pokušati s novim komadom odjeće, ali nije ni to. Sa svakim novim pokušajem sve više griješi, a vi ste sve više razočarane. Budite svjesne da uglavnom neće primijetiti da ste manikirale nokte, te poštedite i njega i sebe ovih muka.

7. Ne brini, on je samo moj bivši - ne, baš to je razlog zbog kojeg će brinuti. Muči ga to što ste jednom dijelili tajne, imali vaše šale, a intimu ni ne treba spominjati. Ako je bivši, zašto je još uvijek ovdje, s vama, sada? Trebat će mu dugo da shvati da ste samo u prijateljskom odnosu.

6. U redu je, nisam zarazna - zagrljaj je ok, ali ljubakanje kad vam curi nos i kišete na sve strane, ni jednom muškarcu neće biti odveć drago. Nemojte se uvrijediti ako to odbije, ipak ga sutra čeka naporan dan na poslu.

5. Moramo razgovarati - kada ovako pristupite, već naslučuje da se nešto loše dogodilo. U svakom slučaju, svjestan je da će uslijediti kiša kritika. Ako već morate opaliti po njemu, probajte to učiniti na blaži i ne toliko očit način.

4. Znaš li koji je danas dan? - slično kao i s točkom 8. Poštedite i sebe i njega muke i jednostavno mu dajte papirić sa svim važnim datumima koje mora zapamtiti. Ili se fokusirajte na nešto drugo. Postoje i bitnije stvari u vezi od datuma.

3. Mislila sam... - razmišljanje je esencijalno u svakom drugom kontekstu, no u ovom može uroditi katastrofom. Vaše ideje osvježenja veze su u redu, no najbolje je do konačnog rezultata doći kompromisom.

2. Kasni mi - ako niste ništa planirali, ove riječi mogu biti prilično šokantne za vašeg muškarca. Pomognite mu da se pripremi za ono što slijedi: devet mjeseci bespomoći, besane noći, plakanje, dojenje, hormoni, itd.

1. Aaa, tako je sladak - jednom je bio siguran da je njegova muškost veličine bjezbol palice, te izdržljivosti samurajskog mača. No epitet sladak podcjenjuje to u svakom pogledu. Ako je već imao lošu povijest da su ga zvali "slatkim", to sigurno ne želi ćuti još jednom baš od vas.

17.02.2013. 21:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh