Zagreb
JANE'S WALK

Jane's Walk Zagreb besplatne šetnje za građane

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Centar za kulturu Trešnjevka i projekt Mapiranje Trešnjevke već tradicionalno u svibnju za građane organizira čitav niz šetnji širom grada, a u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022.

objavljeno prije 2 godine i 1 mjesec

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za Uskrs 2022. je napokon dao malo više mira radnicima u trgovini, pa pripazite da ne bi poljubili vrata u pogrešnom… više »

BRAVO

Oral-B razveselio djecu iz Dječjeg doma Zagreb

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Svjetski dan oralnog zdravlja i Međunarodni dan sreće spoj je koji može značiti samo puno osmijeha. Tako je i bilo na projekciji animiranog filma Crvena panda koju je za djecu iz Dječjeg doma… više »

COOL

Zagrebe, pripremi se na glanzanje!

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Povodom prvog dana proljeća osnivačice građanske lokalne aktivacije našeg Zagreba, skraćeno GLANZ organizirale su prvu u nizu akciju aktivacije lokalne zajednice pod nazivom GLANZanje… više »

DAN OČEVA

HURR i Čisteći medvjedići u akciji čišćenja parka u Srednjacima

objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca

Dan očeva obilježava se u 52 države, no na različite datume. Prvi zabilježeni Dan očeva održao se davne 1908. godine u SAD - u kada je u velikoj rudarskoj katastrofi život izgubilo 250 očeva… više »

FESTIVALI

Festival svjetla Zagreb s porukom nade, zajedništva i mira

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

To je četvrti takav festival u Zagrebu, koji je Turistička zajednica grada Zagreba pokrenula 2017. kao uvod u proljetne turističke aktivnosti i nadolazeću sezonu, a zbog pandemije se nije… više »

DA?!

Ukrajinski dron doletio do Jaruna i eksplodirao?

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

U Zagrebu je sinoć oko 23 sata odjeknula snažna eksplozija kojoj je prethodio pad objekta iz zraka, potvrdila je policija. Na mjesto događaja stigla je i specijalna te vojna policija i… više »

UNICEF

UNICEF-ov Muzej realnosti predstavlja svjetla koja mijenjaju živote

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, UNICEF će ove godine po prvi put svojim projektom Muzeja realnosti biti dio Festivala svjetla, od 16. do 20. ožujka 2022. u Zagrebu. S… više »

POMOĆ

Prijavite se za pomoć životinjama i ljudima Ukrajine

objavljeno prije 2 godine i 3 mjeseca

Udruga Prijatelji životinja objavila je na svojim stranicama prijavnicu koju mogu ispuniti svi koji žele pomoći smještajem ljudi i životinja iz ratom pogođene Ukrajine. „Već… više »

ZAGREB

Single-Mingle u OUT Bunkeru

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Za prvo izdanje Single - Mingle odabrali smo nedjelju, 13. veljače, kako bismo u dobrom raspoloženju i veselom društvu zajedno dočekali Valentinovo, a održat će se u novom vibrantnom… više »

COOL

Swap party u Zagrebu

objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca

Majice, džemperi, hlače, suknje, haljine, kaputi, jakne, šalovi, marame, remenje, čarape, cipele, čizme, torbice. Ponešto smo sigurno i zaboravili ili previdjeli, ali to je u… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022.

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na blagdan Sveta Tri kralja 2022. u pandemiji se i dalje ne mijenja - više manje sve radi, evo i detalja: DIONADiona radno vrijeme Sveta… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Staru 2021. i Novu 2022. godinu

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Radno vrijeme trgovina na Staru 2021. i Novu 2022. godinu u velikoj većini trgovina i shopping centara isto je kao što je i bilo prije pandemije.  DIONADiona radno vrijeme… više »

RADNO VRIJEME

Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje 2021.

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Radno vrijeme trgovina i shopping centara za božićne blagdane 2021. - Badnjak, Božić i sv. Stjepana/Štefanje zadnjih se godina prilično promijenilo, i to ne zbog… više »

COOL

Dodijeljene Lez Of The Year

objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci

Udruga Zbeletron je petak 17.12. održala devetu po redu dodjelu nagrada LOTY. LOTY je skraćeno za Lez of the Year, odnosno dodjelu nagrada za Lezbijke godine. LOTY je nagrada koju Zbeletron… više »

skrolaj na vrh