Televizija
COOL

Al Pacino prvi puta u TV seriji

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Prvi put u svojoj više od pet desetljeća dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Pacino okušao se u tv-seriji koja će se u petak početi prikazivati na Amazon Prime… više »

NAGRADE

Dobitnici Brit Awards za 2020

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Pjesma "Someone You Loved" škotskog kantautora Lewisa Capaldija proglašena je pjesmom godine na 40. dodjeli britanskih glazbenih nagrada u utorak navečer. "Someone You Loved"… više »

ČESTITAMO

Tom i Jerry slave 80. rođendan

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Mačak iz crtanog filma, kojem je dosadio miš koji živi u njegovoj kući, planira zavjeru kako bi ga izbacio, i to tako što će ga prvo uloviti u klopku na koju stavi komad sira.… više »

AXN ADRIA

Tri premijere na AXN Adria u veljači

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Poznati serijal horor priča "U tami" vraća se na AXN Adria koji premijerno donosi tri nova naslova od 10. do 24. veljače. Stvoren po uzoru na antologijsku „Zonu sumraka", serijal… više »

NAGRADE

Billie Eilish izdominirala Grammyje

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Tinejdžerska zvijezda Billie Eilish dominirala je u nedjelju osvojivši Grammyje u četiri glavne kategorije - najbolji album, pjesma, snimka godine i najbolji novi izvođač, što… više »

62. GRAMMY

Zvijezde se pripremaju za dodjelu Grammyja koju potresa skandal

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Lizzo, Billie Eilish i Lil Nas X spremni su za nedjeljnu dodjelu Grammyja, koju potresa veliki skandal unutar organizacije koja odlučuje o dobitnicima, a očekuje se da će nova generacija… više »

1942-2020

Terry Jones otišao je Brianu

objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci

Terry Graham Parry Jones, britanski komičar, glumac, režiser, pisac, autor povjesničarskih dokumentaraca i bivši član komičarske grupe Monty Python otišao je… više »

NAGRADE

Netflix poharao nominacije za Zlatni globus

objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci

Dodjela filmske nagrade Zlatni globus smatra se početkom vrhunca sezone filmskih nagrada, a ovogodišnju 77. po redu, koja će se održati u nedjelju 5. siječnja, mogla bi obilježiti… više »

SERIJE

U tami - nova AXN premijera

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Za sam kraj godine i početak iduće AXN Adria donosi odabrane priče iz poznatog horor serijala „U tami". Od 25. prosinca do 14. siječnja na male ekrane stiže ukupno sedam naslova… više »

COOL

Netflix unajmio kino dvoranu

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Premda oštro kritiziran zbog toga što svojom uslugom uskraćuje istinsko kinematografsko iskustvo gledateljima, Netflix je najavio da će dugoročno unajmiti kultnu… više »

SJAJNO!

Matchday - Inside FC Barcelona, novi službeni dokumentarac

objavljeno prije 4 godine i 7 mjeseci

Rakuten, Inc., FC Barcelona, i Rakuten TV predstavili su Matchday - Inside FC Barcelona, službenu TV dokumentarnu seriju FC Barcelone, koja klub prati kroz sezonu 2018. - 2019. i predstavlja… više »

NAJAVE

HBO naručio snimanje Kuće zmajeva

objavljeno prije 4 godine i 8 mjeseci

HBO je dao je zeleno svjetlo za snimanje serije "Kuća zmajeva" (House of the Dragon), koja donosi priču čija se radnja odvija 300 godina prije događaja iz izvornog serijala, "Igre… više »

NAGRADE

Nominacije za Rock and Roll Hall of Fame za 2020.

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Rock and Roll kuća slavnih u utorak je objavila tko su nominirani za ulazak u ovu instituciju čiji je vlasnik Rock and Roll Hall of Fame Foundation. Od 16 izvođača koji su ušli u uži… više »

COOL

Trey Parker i Matt Stone trolaju Kinu

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Autori poznate serije South Park uputili su "ispriku" Kini, kojom se zapravo rugaju onima koji su cenzurirali njihovu seriju. Naime, u zadnjoj epizodi jedan od likova, Randy,… više »

GoT/Wikipedia
NAGRADE

Igra prijestolja pomela Emmyje

objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci

Igra prijestolja osvojila je Emmy za najbolju dramsku seriju, a mračna britanska komedija Fleabag bila je najveće iznenađenje večeri na svečanoj dodjeli televizijskih nagrada u nedjelju u Los… više »

skrolaj na vrh