Televizija
HBO

Nova serija "Grijeh" Russella T Daviesa

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Nova serija nagrađivanog scenarista Russella T Daviesa, "Grijeh" (It's A Sin), imat će premijeru 23. siječnja na HBO GO-u kada svih pet epizoda dolazi u ponudu. Serija… više »

SERIJE

Premijera serije "Strike:: Smrtonosno bijelo" 21. siječnja

objavljeno prije 3 godine i 5 mjeseci

Psihotični mladić Billy Knight dolazi u ured privatnog detektiva Cormorana Strikea i razotkriva priču o ubojstvu dječaka čijem je davljenju svjedočio prije mnogo godina. Strikea istodobno… više »

COOL

Nicolas Cage na Netflixu istražuje genezu psovki

objavljeno prije 3 godine i 6 mjeseci

Emitiranje počinje 5. siječnja, a u svakoj epizodi Cageove "Povijesti psovki" gostovat će povjesničari, jezikoslovci i zabavljači i neće se libiti objasniti i one najsočnije.  Po… više »

BRAVO

Nagrada HBO Europe za domaći TV serijal 'Maličke'

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Nakon šest mjeseci intenzivnog online programa usavršavanja MIDPOINT TV Launch i finalnog pitchinga koji je održan u četvrtak, 26. studenog, projekt TV serijala 'Maličke'… više »

BAŠ TAKO

"Krunu" vole svi osim onih o kojima govori

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Samo par dana nakon početka emitiranja četvrte sezone, 15. studenoga, britanski mediji citiraju izvor blizak Buckinghamskoj palači koji tvrdi da je 'show' više fikcija nego činjenica i… više »

ZANIMLJIVO

Lovci na viruse na National Geographicu

objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci

Dok se trenutačno cijeli svijet nalazi u COVID-19 krizi, nije lako razmišljati o tome što nam budućnost nosi. No, oni na prvoj liniji znanosti znaju da najgore možda tek… više »

NAGRADE

Tri serije dominirale Emmyjima

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Nasljeđe, Schitt's Creek i Čuvari dominirale su ovogodišnjom dodjelom nagrada Emmy koja se zbog koronavirusa preselila u virtualni svijet i odisala kućnom atmosferom,… više »

COOL

Reality show za - put na ISS?

objavljeno prije 3 godine i 9 mjeseci

Američka produkcijska kuća predlaže televizijski reality show u kojem će se u cijelom svijetu tražiti ljubitelj svemira koji će osvojiti put na Međunarodnu svemirsku postaju - ISS. … više »

NOVO NENORMALNO

HBO Max izbacio "Projuhalo s vihorom"

objavljeno prije 4 godine

Američka streaming platforma HBO Max iz svoje je ponude privremeno izbacila film "Prohujalo s vihorom" Victora Fleminga iz 1939 zbog rasističkog prikaza crnačkih likova. Na ovaj se potez HBO… više »

MTV polako gubi pozicije
AKCIJA

MTV će zacrniti ekrane

objavljeno prije 4 godine

MTV-u su se priključili drugi ViacomCBS zabavni i glazbeni kanali, uključujući Comedy Central, CMT, VH1. Najavili su da će u ponedjeljak u 17 sati po lokalnom vremenu (21 po GMT-u) na 8… više »

SERIJE

Vječna milost d.o.o. na Pickbox NOW

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Vječna milost d.o.o. (Perpetual Grace, LTD), neo-noir triler s oskarovcem Benom Kingsleyjem (Gandhi, Lucky Number Slevin, Iron Man3) u glavnoj ulozi nova je serija na Pickbox NOW koju ne… više »

POHVALNO

Pickbox NOW omogućio neograničen sadržaj cijeloj regiji

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Hrvatski streaming servis Pickbox NOW je putem službenih Facebook i Instagram profila uputio apel pojedincima i tvrkama na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu. Kako… više »

NAJAVE

Dobri liječnik - druga sezona na AXN Adriji

objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca

Odlična medicinska drama „Dobri liječnik" vraća se u svojoj drugoj sezoni na AXN Adriju. Novi niz od 18 epizoda moći će se pogledati od 19. ožujka u udarnom tjednom terminu četvrtkom u… više »

UPS!

Hoće li se Eurosong odgoditi zbog koronavirusa?

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Organizator natjecanja za pjesmu Eurovizije koje se ove godine u svibnju održava u nizozemskom Rotterdamu objavio je da razmatra opcije u svjetlu epidemije koronavirusa zbog čega je… više »

COOL

Al Pacino prvi puta u TV seriji

objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca

Prvi put u svojoj više od pet desetljeća dugoj glumačkoj karijeri slavni američki glumac Al Pacino okušao se u tv-seriji koja će se u petak početi prikazivati na Amazon Prime… više »

skrolaj na vrh