« Studentski i mali sport
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
XV Tehnologijada

Sportski susreti studenata tehnoloških fakulteta Hrvatske održani u Zatonu

U Zatonu kraj Zadra, od 03. do 08. svibnja održani su po 15. put sportski susreti studenata tehnoloških fakulteta Hrvatske - popularna „Tehnologijada"

Fotografija vijesti
Više o

Tehnologijada

Uz ovogodišnje organizatore, studente i studentice Fakulteta kemijskog inženjerstva iz Zagreba, sudjelovali  su  još i studenti/ce  Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta, Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Grafičkog fakulteta (svi iz Zagreba), Metalurškog fakulteta iz Siska,

Prehrambeno-tehnološkog fakulteta iz Osijeka, Kemijsko-tehnološkog fakulteta iz Splita, te po drugi puta gosti iz Slovenije, studenti/ce  Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v  Ljubljani.

Natjecanja su se održavala u disciplinama: košarka, nogomet, odbojka mješovito, stolni tenis, kros, plivanje, šah, a nakon 5 uzastopnih pobjeda Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta iz Zagreba, ove godine su pobjednički pehar odnijeli gosti iz Ljubljane.

Uz sportske susrete, natjecanja su održana i u znanstvenim radovima na kojima je i ove godine laureat PBF iz Zagreba. Više od 250 sudionika Tehnologijade provela su nezaboravne trenutke kako na sportskim terenima tako i  družeći se do ranih jutarnjih sati uz ples i zabavu. E sad još samo da se polože ispiti... 

23.05.2011. 16:46:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh