« Studentski i mali sport
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
SJAJAN USPJEH

Hrvatski pikadisti uzeli broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu

U borbi za brončanu medalju naši pikadisti su najprije pobijedili Njemačku sa 7:6, a zatim i Rusiju sa 7:1 i zasluženo osvojili treće mjesto

Pikado
Pikado (Shutterstock)
Više o

elektronički pikado

,

pikado

,

svjetsko prvenstvo

Hrvatska pikado reprezentacija osvojila je broncu na Svjetskom prvenstvu u elektroničkom pikadu koje se održava u španjolskom mjestu Benidorm.

Nakon što su jučer Boris Krčmar, Zdravko Antunović i Đurđica Delić osvojili zlato, srebro i broncu u disciplini Cricket u pojedinačnoj konkurenciji, sada je četvrta medalja osvojena u ekipnoj konkurenciji.

Nju su zaslužili: Boris Krčmar, Zdravko Antunović, Vlado Deščak, Tonči Restović, Ivan Bilela, Đurđica Delić, Ivana Čavar i Vlasta Stankić.

" Ova je bronca veliki uspjeh za hrvatski pikado, jer smo prije dvije godine na SP u Zadru bili sedmi. Sve čestitke igračima i vodstvu reprezentacije, za sada imamo gotovo savršen učinak, jer od 9 medalja koliko se do sada podijelilo na SP-u čak četiri su završile u rukama naših igrača" kazao je predsjednik Hrvatskog pikado saveza Mate Vukoja.

U utakmici za plasman u finale Češka je pobijedila Hrvatsku sa 7:5, ali je u finalu poražena od Belgije sa 7:4.

U borbi za brončanu medalju naši pikadisti su najprije pobijedili Njemačku sa 7:6, a zatim i Rusiju sa 7:1 i zasluženo osvojili treće mjesto.

25.05.2011. 16:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh