« Studentski i mali sport
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
POČELO JE POČELO...

Počelo novo prvenstvo Sveučilišta u odbojci

300 studenata i studentica zaljubljenih u čari odbojkaške igre započelo je novo prvenstvo zagrebačkog Sveučilišta

Fotografija vijesti
Više o

odbojka

,

Zagrebački sveučilišni športski savez

,

sudentski sport

U organizaciji Zagrebačkog Sveučilišnog Športskog Saveza ove akademske  2011./12.god. prijavljeno je 11 fakulteta u muškoj konkurenciji te 18 fakulteta u ženskoj.  Studentice su zbog velikog broja ekipa, nakon kvalifikacija oformile dvije lige. Igra se jednostrukim bod sistemom a najbolje 4 ekipe igrat će na završnom turniru predviđenom u mjesecu travnju.

Već nakon prvog kola moglo se vidjeti kako će se skoro za svaki poen ginuti na terenu. Uz visoki nivo tehničke i taktičke pripremljenosti, izuzetno srčani pristup igri većine ekipa omogućio je  prijateljima i rodbini da provedu ugodne i zanimljive sate daleko od svog TV-a.

U jednoj od dramatičnijih utakmica, ekipa Pravnog fakulteta je pobijedila Kineziološki s 2:1, a o napetosti govori rezultat trećeg seta koji je završio 19:17.

Studenti Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta su nešto lakše savladali kolege s Tehničkog veleučilišta. a posebno se istakao Dino Tepalović, svojim nezadrživim smečevima.

U ženskoj konkurenciji su na početku natjecanja najviše pokazale studentice Ekonomije, Farmacije te Arhitekture, koje su premda izgubivši, zaslužile da ih se pohvali.

Utakmice se održavaju svake nedjelje od 10,00 sati u dvoranama Kineziološkog fakulteta. Ulaz je slobodan pa možete doći i provjeriti na koje sve načine studenti znaju i umiju provoditi svoje slobodno vrijeme.

30.01.2012. 17:03:14
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh