« Stand up
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
STUDIO SMIJEHA

Tjedni program Studija smijeha od 19. do 26. listopada

Tjedan bi se mogao nazvati i tematskim, jer kreće sa 7 smrtnih grijeha, pa slijedi Žižancija u petak, dok je u subotu na rasporedu hercegovački humor

U petak je urnebesna Žižancija
U petak je urnebesna Žižancija (Studio smijeha)
Više o

stand up

,

Studio smijeha

,

tjedni program

,

tematski standup

SRIJEDA 21.10. u 20.30h "7 SMRTNIH GRIJEHA" Tematski stand up show

Bog je milostiv i oprostit će Vam ako se jednu večer nasmijete na Njegov račun i na račun Njegovih ovozemaljskih zastupnika. Svakako ne zaboravite sljedeći dan otići na ispovijed.

Voditelj programa outfitom je usklađen s temom showa, a očekujte i duhovitu propovijed.

Komičari će se zafrkavat sa svim stvarima vezanim uz religije, crkvu, vjere, običaje i slično.

Zgriješiti će naravno njih 7: Marina Orsag, Domagoj Pintarić, Goran Vugrinec Goc, Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Miranda Lončar i Marko Dejanović.

Upad 40kn.

ČETVRTAK 22.10 u 20.30h Novi tekst listopad 2015 četvrta izvedba

Običaj našeg kluba je da se svaki mjesec piše novi tekst. E, pa provjerite šta su vam za ovaj mjesec pripremili: Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Tomislav Kozačinski Koza.

Upad 30kn                                                                          

PETAK 23.10. u 20.30h "ŽIŽANCIJA" Tematski stand up show

Vjerujemo da Vam samo ime govori o čemu je tema ove večeri, a za one koji nisu shvatili...u ovoj večeri pričat će se o žiži, travi, marihuani, trubi, fruli i svim ostalim sličnim zanimacijama i kako one utječu na nas i život oko nas.

Nastupaju: Aleks Curać Šarić, Goran Vugrinec, Omer Hodžić i Marina Orsag.  Ovaj puta smo bez Vlatka pa će umjesto njega biti neko iznenađenje ;).

Upad 40kn.

SUBOTA 24.10. u 21h Hercegovačka večer stand up show

Evo naši sad već redovni gosti iz Hercegovine (ne brinite, nisu se doseili u Zagreb) dolaze s novim tekstom kojeg su napisali ovo ljeto. Ne propustite show sa uvijek odličnom atmosferom.

Igor Drljo Iggy
U stand up komediju je" uletio" krajem 2013 godine. Nakon nekoliko open mic-ova, raja ga je prihvatila, on je prihvatio raju i onda počeo sa „pravim" nastupima. Kako Sam Kaže:." Na početku sam nastupao po mostarskim lokalima, ali nakon nekog vremena kada sam se uštelio, počeo sam nastupati i izvan Mostara. Do danas sam skupio priličan broj nastupa diljem cijele Bosna i Hercegovine, ali i izvan nje. Moje teme se baziraju na aktuelnim temama, ali i na onim temama u kojima vidim zanimljivu foru (znači da ne moraju biti aktuelne). Uglavnom, mali čoek, velikih mogućnosti i još većeg smisla za humor."

Omer Hodžić 
Njega ne zanima šta je bilo, i ne zna šta će biti jer živi sada. Ima 22-ije godine. Stand Up komedijom se bavi već dvije godine, skupio je blizu dvjesto nastupa, po regiji i šire i to u raznim kafićima, klubovima, dvoranama, pozorištima, a neke od njih je čak „snimala televizija". Prije nego što je postao Stand Up komičar, bio je socialno retardiran. Toliko da se činilo da ni u komunizmu ne bi imao drugove. To se nije puno promjenilo, ali sada mu se bar ljudi smiju kada u društvu priča svoje lude istine jer misli da se šali. Ni to nije pomoglo da se rješi svojih frustracija, ali o tome će pričati kada se popne na pozornicu.

Irenej Irac Čule
Poznat kao zabavljač širih i užih narodnih masi. I pored svog, sasvim pristojnog, komičarskog opusa, i dalje je najbolje poznat kao jedini Irac u Hercegovini koji nema apartmane u Međugorju. Ovaj momak će vas sigurno nasmijati. Ima veliki broj šala, i veliku glavu. Smijeh je zagarantovan za bar jednu od te dvije velike opcije.Njegova velika glava mu zadaje glavobolju. Jer uvijek u njegovoj porodici dođe do financijskih problema kada mu je vrijeme šišanja. A sve zato jer mu frizer naplačuje šišanje po metru kvadratnom. Stand up komedijom se bavi godinu i pol dana i skupio je veliki broj nastupa. Sve ostalo će vam reći kada se popne na pozornicu.

Upad 40kn.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti na ulaznice@studiosmijeha.hr.

19.10.2015. 10:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh