« Stand up
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
BRAVO!

Marina Orsag nastupila na Jokenationu

Tvorci Jokenationa najprestižnija su imena komičarskog biznisa danas koja stoje iza projekata kao što su Comedy Central i Just for Laughs: Gags

Bravo Marina!
Bravo Marina! (Arhiva)
Više o

stand up komedija

,

Marina Orsag

,

Jokenation

Nakon što je izabrana za najbolju stand-up komičarku kontinentalne Evrope i Rusije, Marina Orsag u petak je i subotu nastupila u švicarskom Montreuxu zajedno s ostalih 9 pobjednika svjetskih regija na prestižnom natjecanju Jokenation. 

Golemi uspjeh mlade Hrvatice koja je ovaj jedinstveni umjetničko-zabavni izričaj donijela u Hrvatsku prije 10 godina te njime zarazila cijelu jugo-istočnu Evropu najveća je potvrda njezinog talenta budući da su tvorci Jokenationa najprestižnija imena komičarskog biznisa danas koja stoje iza projekata kao što su Comedy Central Just for Laughs: Gags, a jedan od članova žirija je i Mick Perrin menadžer Eddieja Izzarda i Dylana Morana.

Marina se na natjecanje prijavila snimkom nastupa kojeg je na engleskom jeziku izvela prije nekoliko mjeseci u Sofiji. Pobjednike svake regije birali su glasači on-line i stručni sud, a iako je do posljednjeg trenutka bila među vodećih 3 prema glasovima publike, na kraju ju je odluka žirija vinula u zvijezde svjetskog show businessa. 

Titula jedne od 10 najsmiješnijih stand-up komičarki na kugli zemaljskoj u ovom trenutku donosi joj osim ugovora te nastupa u glamuroznoj dvorani Stravinski i svjetsku turneju na koju zajedno s kolegama pobjednicima s drugih kontinenata kreće 2016. godine.

Njezin uspjeh još je veći ako se uzme u obzir činjenica da je poslala svoj u cijelosti autorski nastupa vlastiti tekst izvela je i u Montreuxu u petak i u subotuBilo je sjajno. Izvela sam brze fore o svemu i svačemu, od marihuane do LGBT tema, publika je reagirala odlično. Poslije su me zafrkavali da svi pričaju o maloj Hrvatici. Svi su me grlil, bilo je fakat sjajno!

09.12.2015. 10:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh