« Stand up
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
SMIJEH DO SUZA

Program Studija Smijeha 12.10.- 18.10.

Dođite i zabavite se s ekipom, jer vas u Studiju Smijeha svakodnevno očekuje vrlo zdrava i bogata doza humora svih vrsta

Dobar stand-up smijeha vrijedi
Dobar stand-up smijeha vrijedi (Studio Smijeha)
Više o

Studio smijeha

,

tjedni program

PONEDJELJAK 12.10. u 20.30h Večer otvorenog mikrofona kvalifikacije

Tražimo nove stand up komičare! Imaš li hrabrosti nasmijavati ljude?

Večer Otvorenog mikrofona ili kratko rečeno open-majk je prilika za svakoga da barem na kratko postane stand up komičar. Sve što ti treba jest 7 minuta tvog autorskog stand up materijala i malo hrabrosti.

Prijatelji su Vam rekli da ste duhoviti? Uvijek ste bili razredni klaun? Ne možeš ne komentirati glupe stvari koje te okružuju? Pozornica "Studija Smijeha" je pravo mjesto za tebe!

Dođite, prijavite se i podijelite vaša mišljenja i stavove s publikom. Zadnji ponedjeljak u mjesecu je veliko finale, a o pobjedniku odlučujemo svi zajedno!

Prijave za nastup počinju 12.10.2015. u 20h u klubu kod voditelja programa!

Pravila za izvođače/natjecatelje:

1. nastup mora biti u potpunosti autorski, bez viceva i tuđih fora

2. dužina nastupa maksimalno 7min

Ako se ne vidiš kao komičara zašto ne bi podržao druge u tome. Upad je besplatan pa nema razloga da propustite!

Vaš voditelji kroz galaksiju novih komičara/ki biti će Goran Vugrinec Goc.

UTORAK 13.10. u 20.30h "SEXTRA LARGE" Tematski stand up show

Ne samo da se priča o seksu, pornografiji i ostalim pripadajućim stvarima, već će voditeljica biti odjevena tj. razodjevena sukladno temi, a možda vas i izvođači iznenade. Za ovaj show uvijek se traži ulaznica više!

Pred Vas u svom SEXY izdanju izaći će: Marina Orsag, Goran Vugrinec Goc, Vlatko Štampar, Tin Sedlar i Tihomir Psihomir Paravina.

Upad 40kn.

SRIJEDA 14.10. u 20.30h "AE BURAZ" Tematski stand up show

Oduvijek je poznato da se Dalmatinci i kontinentalci Hrvatske međusobno baš i ne podnose. Kako ispravili tu pogrešku, pripremamo vam večer u kojoj ćemo dvije strane ujediniti u smijehu i zabavi. Ako ste jedan od onih kojima je 'ae' odgovor na sve ili "di si buraz" redovno pitanje, u ovoj ćete večeri pronaći sebe.

Iz glavnog grada Dalmacije dovodimo vam dvojicu mladih komičara kojima je karijere tek na početku, no to ni malo ne znači da dečki nemaju pojma kaj rade. Štoviše! Hvataju vas u smijeh kako ribari mrižom hvataju ribe.

Njima će se u ime Zagreba 'suprotstaviti' dvoje iskusnih komičara koje već poznate iz naših predstava i nasmijati vas najjačim forama na temu purgersko-dalmatinskih odnosa.

Pred vas izlaze: Zagrepčanci Tihomir Paravina i Marina Orsag te Splićani Josip Škiljo i Tomislav Primorac.
Show vodi splitski purger Goran Vugrinec Goc.

Upad 40kn.

ČETVRTAK 15.10 u 20.30h Novi tekst listopad 2015 treća izvedba

Običaj našeg kluba je da se svaki mjesec piše novi tekst. E, pa provjerite šta su vam za ovaj mjesec pripremili: Aleks Curać Šarić, Tin Sedlar, Goran Vugrinec, Saša Turković i Tomislav Kozačinski Koza.

Upad 30kn

PETAK 16.10. u 20.30h "THE GENTLEMEN SHOW" Tematski stand

Savršena predstava za muškarce koji žele čuti ono što misle, a bed im je reći i za žene koje zanima kako radi muški mozak. Zašto smo najbolji u seksu, kako najlakše otvoriti staklenku krastavaca i priče kako zavode pravi muškarci, samo su neke od teme u koje ćemo zagrebati.

S ultimativnim poznavanjem žena i žensko muških odnosa, pred vas izlaze: Vlatko Štampar, Tin Sedlar, Dejan Đerić, Josip Škiljo i Aleks Curać Šarić.

Upad 40kn.

SUBOTA 17.10. u 21h "DRAGram" House of Flamingo

Pošto je jedan od glavnih ciljeva House of Flamingo organizirati programe u prostorima koji nisu zvanično queer, večernji program ovogodišnjeg DRAGrama održati će se u Studiju Smijeha! Tamo će vas dočekati, sada već poznate i svima drage House rezidentice: Colinda Evangelista, Dekadenca, Galaxy Diva, Le Filip, Roxanne i Spazam Orgazam. Kako novac poreznih obveznika ne bi u potpunosti bio vraćen u državnu blagajnu, ovoga puta dovodimo i dvije queer izvedbene sile iz Velike Britanije: Joe Black i Meth!

Joe Black je drag klaun britkog jezika čija on-stage persona živi između kazališnih, glazbenih i stand-up pozornica. Joea predstavljaju kao konstantno evoluirajućeg cabaret kameleona, inspiriranog starim Hollywoodom iz kojeg crpi inspiraciju za britke, povremeno bahate, ali smiješne inkarnacije diva.

Meth karakterizira neobičan pristup izvedbama punim seduktivne ekstravagance. Ona je voditeljica međunarodno poznatih londonskih drag priredbi "The Meth Lab", članica trupe The Familyyy Fierce i samoprozvani drag nadrealist globalno prepoznata po svom podjednako bizarnom i estetski privlačnom karakteru koji odudara od mainstream beauty draga. Don't do drugs, do Meth!

U svojem već poznatom tonu, ponovo za vas predlažemo par kategorija dresscodea koje vam mogu osigurati jeftiniji upad na večernji program. Uvijek je dobro imati viška novaca za opijum, right?

KATEGORIJE SU: I am Divine!, Cartoon Realness, Vaudeville, Sideshow Freak, Clown Realness, Opening Night Eleganza i Glamorous Trash Queen. Dodatno objašnjenje pojedinih kategorija objavljivati ćemo u periodu prije samog večernjeg programa.

Kao i uvijek, sve ostale supkulture dovoljno izraženih estetskih karakteristika, a koje nisu spomenute u gornjim kategorijama, apsolutno su dobro došle vijoriti zastave svojih boja!

ULAZNICE: U pretprodaji u Octopus piercing studio (Gundulićeva 37/I) iOctopus tattoo studio (Ilica 98) po cijeni od

80kn za sjedeće mjesto (HoF bag of goodies included) / 50 kn za stajaće mjesto. Na ulazu u prostor cijena ulaznice iznosit će 60 kn uz poštivanje dress codea, odnosno 80 bez.

Rezervacije za sve predstave vrijede do 20h na dan predstave. Ukoliko otkazujete molimo to učinite do 18 sati.

Rezervacije primamo na prastari fiksni telefon 01 5588 980 ili moderni mobilni uređaj 095 5103 129 ili preko naše veze u budućnosti naulaznice@studiosmijeha.hr.

12.10.2015. 12:10:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh