Stand up
I ZATO SMIJEM SE I SMIJEŠ SE...

Stand up komičari s novim forama na starom mjestu

objavljeno prije 13 godina i 7 mjeseci

Ponedjeljak/ 08.11./ 21h/ PurgerajOpen mic večer- nove kvalifikacije! Iako nitko nije mislio da će to biti tako, ali eto...tako je. Purgeraj ponedjeljkom postao je kultna rađaonica stand up… više »

SPORTSKI CENTAR AVENUE BALL

Gipsy Swing i Marina Orsag zajedno u Avenue Baru

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Kvartet Gipsy Swing je udružio snage sa stand up komičarkom Marinom Orsag, a kako će to izgledati, bilo bi najbolje da se uvjerite sami sljedeće subote, 06. studenog u Avenue Baru, ugodnom… više »

STAND UP COMEDY

Još tri stand-up nastupa u listopadu

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Stand up komičari za vas u posljednje vrijeme rade punom parom, tj. nasmijavaju vas punom parom, pa vam stoga donosimo raspored njihovih nadolazećih nastupa kako bi lakše isplanirali… više »

BILO JE GENIJALNO

Otvorena Stand up sezona u Studiju smijeha

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Nova sezona smijeha i zabave uz stand up komičare jučer je službeno otvorena. Večer u Studiju smijeha vodio je Aleks Curać Šarić. Osim što je najavljivao komičare, svakog na… više »

DAJTE NAM SMIJEHA

Otvaranje Stand up sezone u Studiju smijeha

objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci

Nakon uspješnog drugog zagrebačkog festivala stand up komedije Panč,  zbog ogromne podrške i smijeha koji im je poklonila publika, komičarska je ekipa napunila baterije te… više »

STAND UP COMEDY

Francuski komičar Marcel Lucont ove srijede u Booglaoou

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Panč festival je završio uz više od 2000 nasmijanih lica. Ekipa Punča ovim se putem zahvaljuje svima koji su podržali i podržavaju sve veći rast stand up comedy scene u… više »

STAND-UP

Završio je četverodnevni festival stand-up komedije

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Hrvatski su stand-upovci, tj. organizatori Panč festivala vjerojatno bili jedini u Hrvatskoj koji nisu priželjkivali ulazak naše vaterpolske reprezentacije u finale jer se termin… više »

PANČ

Sjajan drugi dan Panč festivala

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Stand-up komedija definitivno ima poklonike u Zagrebu, što se najbolje moglo vidjeti u dupkom punom Boogaloou u petak navečer. Nakon Open mic večeri i prvog službenog dana s nastupima… više »

KAKO JE BILO..

Dva sata čistog smijeha na otvaranju Panča 2010!

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Nakon nultog dana stand up festivala na kojem su publiku nasmijavali amateri, mikrofon su jučer preuzeli već iskusni i prekaljeni profesionalci stand up-a. Publika se u Boogaloou počela… više »

PANČ

Tinky Winky na festivalu stand up komedije

objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci

Od 08. do 11. rujna u klubu Boogaloo, održava se međunarodni festival stand up komedije pod nazivom Panč. Prvi dan, u srijedu (predfestivalski dan) upad je besplatan, a cijene ulaznica za… više »

FESTIVAL STAND-UP KOMEDIJE

PANČ Zagreb 2010 u Boogaloou

objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci

U Zagrebu se 08., 09., 10. i 11. rujna u klubu Boogaloo drugu godinu zaredom održava festival stand up komedije pod nazivom Panč. Prošle godine festival je posjetilo više od… više »

HAPPY HOUR

Mlade nade stand up komedije imaju prvi nastup u Purgeraju

objavljeno prije 13 godina i 11 mjeseci

Hrabri ljudi su u sklopu Park-In-Zagreb festivala deset dugih dana dolazili na stand up comedy radionice gdje su upijali savjete profesionalnih komičara i marljivo pripremali materijale za… više »

Tatoo

Ivan Šarić - tetoviranje uz intervju tattoo majstora Ghosta

objavljeno prije 14 godina

Ljudski rod već stoljećima ukrašava tijelo tetoviranjem. Razlozi su kroz stoljeća bili različiti i imali su različita značenja, što vjerska što statusna. Strast prema… više »

Movie pub

1,5 Man show - Vlatko Štampar!

objavljeno prije 14 godina

Utorak 22.06. u 21h u Movie pubu, Savska 141.ulaz: 25kn. Osvojite ulaznice na Metro portalu!Rezervacije na 095/ 8140 483 Vlatko Štampar: 1982. godine - slomio je gležanj na ilegalnom… više »

TURNEJA SMIJEHA

Stand up CROmedy show turneja - 13.07. RIJEKA!

objavljeno prije 14 godina

Sredinom svibnja ove godine petero vrhunskih domaćih stand up komičara krenulo je na turneju po Hrvatskoj. Do sedmog mjeseca obići će jedanaest gradova, a nakon ljeta još deset. Ideja… više »

skrolaj na vrh