Sport
LIGA PRVAKA

Real jedva protiv zamjena Redsa, Arsenal prosuo tri gola prednosti

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Liga prvaka stigla je do četvrtog kola po skupinama, a nakon sporog početka, do kraja današnjih osam utakmica postignuto je ipak zavidnih 27 golova. Najefikasnije je bilo u Londonu… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton osvojio VN SAD u Austinu

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Lewis Hamilton pobijedio je u Austinu na Velikoj nagradi SAD, peti put za redom ove sezone i time postao britanski vozač s najviše pobjeda u povijesti. Drugo je mjesto pripalo njegovom… više »

BRAVO!

Borna Ćorić pobijedio Rafaela Nadala

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Borna Ćorić, 17-godišnji hrvatski tenisač stigao je do uspjeha karijere. U četvrtfinalu ATP turnira u Baselu Ćorić je sa 6:2, 7:6 svladao velikog Rafaela Nadala. Realiziravši… više »

EUROPSKA LIGA

Kramarić razbio Feyenoord, Dinamo se probudio tek nakon 4:0

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Andrej Kramarić još jednom je pokazao Zdravku Mamiću kakvu je grešku napravio kad ga je praktički otjerao iz Dinama u Rijeku. Zagrebački dečko na Kantridi igra sezonu iz snova,… više »

DOBRO?

Schumacherov oporavak ide prema planu

objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci

Za potpuni oporavak nekadašnjeg šampiona će ipak biti potrebne godine, kazao je francuski specijalist za ozljede glave Jean-Francois Payen. On je dodao kako postoji napredak u… više »

LIGA PRVAKA

Real slupao Liverpool, Arsenal okrenuo na kraju utakmice

objavljeno prije 10 godina

Liverpool je jedna od rijetkih momčadi koja se do večeras mogla pohvaliti činjenicom da nikad nisu izgubili od Reala, no Madriđani su to večeras naplatili s kamatama. U furioznom početku… više »

LIGA PRVAKA

Bayern i Šahtar demolirali Romu i BATE

objavljeno prije 10 godina

Bayern je Romu razbio na Olympicu sa 7:1, a da nisu spustili nogu s gasa u drugom poluvremenu, tko zna što bi bilo jer je do poluvremena bilo 5:0. Vjerovali ili ne, to nije najveća… više »

VIDO LONČAR SHOW

Sramota na Juniorskom europskom prvenstvu u Zagrebu

objavljeno prije 10 godina

Hrvatski juniorski boksački reprezentativac Vido Lončar pobrinuo se za to da se napori organizatora Europskog prvenstva u boksu za juniore pretvore u pravu katastrofu. Naime, naš je… više »

NAPOKON!

Hrvatska demolirala Azerbajdžan 6:0

objavljeno prije 10 godina

Hrvatska je pobijedila Azerbajdžan u pravoj rapsodiji pred prepunim osječkim Gradskim vrtom rezultatom 6:0. Kovač je napokon postavio igru kako treba, uveo Kramarića koji je bio prava napast… više »

VN RUSIJE

Lewis Hamilton pobijedio u Sočiju

objavljeno prije 10 godina

Lewis Hamilton u Mercedesu pobjednik je Velike Nagrade Rusije u Sočiju, 16. utrke svjetskog prvenstva formule 1.  Hamilton je u prvoj utrci u olimpijskom Sočiju pobijedio ispred… više »

KVALIFIKACIJE

Hrvatska pobijedila autogolom Bugara

objavljeno prije 10 godina

Hrvatska je odnijela sva tri boda na gostovanju u Bugarskoj, a utakmica je riješena već u prvom poluvremenu kad je u 36. minuti jedan ubačaj Perišića Bodurov nespretno ubacio u… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton osvojio VN Japana

objavljeno prije 10 godina

Lewis Hamilton pobijedio je na VN Japana voženoj na Suzuki okupanoj kišom, a utrka će biti zapamćena po teškoj nesreći Julesa Bianchija koji se šest krugova prije kraja… više »

UEFA

Europska liga, 2. kolo - rezultati i tablice skupina

objavljeno prije 10 godina

Rijeka je nadigrala Sevillu i samo je trenutak nadahnuća Mbie minutu prije kraja produžetka aktualnom osvajaču Europske lige osigurao bod na Kantridi. Dinamo je, s druge strane, razbio Celtic… više »

FORMULA 1

Lewis Hamilton pobijedio u Singapuru

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Lewis Hamilton pobjednik je utrke Formule 1 za VN Singapura, a istovremeno je postao i vodeći vozač u ukupnom poretku, preskočivši kolegu Nica Rosberga koji je danas morao odustati… više »

ČESTITAMO

Fran Borna Urban seniorski prvak Hrvatske u skijanju na vodi

objavljeno prije 10 godina i 1 mjesec

Ovaj vikend je završeno seniorsko prvenstvo Hrvatske u skijanju na vodi. Nakon velike pogreške favorita natjecanja Feruccia Mužića (četvrtog sa Mediteranskih igara) pobjedu u… više »

skrolaj na vrh