« Nogomet
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
EUROPSKA LIGA

Kramarić razbio Feyenoord, Dinamo se probudio tek nakon 4:0

Fantastični Kramarić doveo je Rijeku do povijesne prve pobjede u Europskoj ligi protiv Feyenoorda, Dinamo razbijen u Salzburgu

Kramarić razveselio Kantridu
Kramarić razveselio Kantridu (Screenshot YouTube)
Više o

Europska liga

,

Andrej Kramarić

,

Rijeka Feyenoord

,

Red Bull Salzburg Dinamo

Andrej Kramarić još jednom je pokazao Zdravku Mamiću kakvu je grešku napravio kad ga je praktički otjerao iz Dinama u Rijeku. Zagrebački dečko na Kantridi igra sezonu iz snova, u 19 ovogodišnjih utakmica dao je 20 golova, a večeras je postigao hat-trick protiv jakog Feyenoorda i doveo Rijeku do prve pobjede u Europskoj ligi.

Dinamo je u Salzburgu potonuo brzo, uobičajene greške u obrani dale su priliku ne baš sjajnom Red Bull Salzburgu priliku da natrpa četiri komada bez problema, uz hat-trick Alana. No, to ni ne čudi kad je u obrani obično jezika koliko i igrača - od portugalskog preko španjolskog do hrvatskog u raznim varijantama.

Eduardo se razbranio tek u drugom poluvremenu i spriječio potpuni potop, a u zadnjih desetak minuta je Dinamo ipak postigao dva gola - Ademi i Hernandez - kad je momčad iz Salzbugra potpuno skinula nogu s gasa.

Rijeka tako dijeli drugo mjesto u skupini sa Standardom iz Liegea s bodom manje od vodeće Seville i s pravom se nada proljeću u Europi. Dinamo, s druge strane ... teško može do takvog podviga.

23.10.2014. 23:25:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh