Spektakli
OSCAR 2019

Nominacije za Oscare za dva tjedna

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Zlatni globusi su dodijeljeni, a Hollywood se odmah počeo pripremati za najvažniju dodjelu godine - Oscare. Članovi Akademije filmskih umjetnosti i znanosti počeli su glasati za najvažniju… više »

NAGRADE

Zlatni Globusi puni iznenađenja

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Zlatni globusi, druga najznačajnija filmska nagrada na svijetu koja se dodjeljuje filmovima i televizijskim serijama dodijeljeni su sinoć na gala-večeri u Los Angelesu. Kako ih se smatra… više »

ČESTITAMO

Barbie ima 60 godina okruglo

objavljeno prije 5 godina i 6 mjeseci

Barbie slavi 60. rođendan ove godine, a unatoč toj značajnoj godišnjici, vrijeme joj je bilo naklonjeno kao i milijuni djece diljem svijeta. Od 1959. prodana je u više od… više »

NAJAVE

House of Flamingo otvara svečanu premijeru filma o Grace Jones u kinu Europa!

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Prošle godine Grace Jones se s napunjenih 70 godina, prvi put predstavila domaćoj publici koncertom u pulskoj Areni, na otvorenju Dimensions festivala, a ove godine… više »

NAGRADE

Nominacije za Zlatni Globus 2019.

objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci

Nominacije za nagradu Zlatni globus koju se smatra indikatorom za favorite Oscara objavljene su mjesec dana prije ceremonije dojdele nagrada koja će se održati 6. siječnja na Beverly Hillsu.… više »

VIVID TV

Vivid dostupan na još više platformi u Hrvatskoj

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Vividova brzorastuća televizijska divizija dio Vivid Entertainmenta u Los Angelesu, najavljuje da je kanal Vivid TV od studenoga 2018. godine, dostupan u Hrvatskoj putem EVOTV/HPP, pružatelja… više »

TORUK

Brojne svjetske i domaće zvijezde lude za hit predstavom Cirque du Soleila

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Najveća hrvatska metropola našla se u privilegiranom društvu gradova kao što su Barcelona, Madrid, Milano, Moskva, Helsinki, London i Berlin koji će ugostiti TORUK - The… više »

FASCINANTNO

TORUK - The First Flight spektakl Cirque de Soleil

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Odbrojavanje je počelo! Ostalo je točno mjesec dana do dolaska najpoznatije svjetske izvođačke trupe u Zagreb, a domaća će publika imati priliku pogledati predstavu koja je visoko podigla… više »

POGLEDAJTE

WWF i Netflix snimili dokumentarni film "Naš planet"

objavljeno prije 5 godina i 8 mjeseci

Svjetski priznati prirodoslovac Sir David Attenborough bit će narator nadolazećeg Netflixovog serijala "Our Planet" (Naš planet), koji će premijerno biti prikazan na Netflixu 5.… više »

DISCOVERY

Discovery i PGA TOUR pokreću GOLFTV

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Discovery i PGA TOUR su predstavili GOLFTV, karakterističan brend koji pod okriljem PGA TOUR-a ujedinjuje poklonike golfa diljem svijeta. GOLFTV je podloga za novi međunarodni video streaming… više »

WOW!

Nakit Marije Antoanete na dražbi

objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci

Nakit Marije Antoanete, koji u javnosti nije viđen oko 200 godina, idući će se mjesec naći na jednoj od rijetkih dražbi takvoga blaga.  Nakit je sada u posjedu talijanske vojvodske… više »

LOOL

Bert i Ernie su samo - frendovi

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Bert i Ernie, dvije muške lutke iz dječje televizijske serije Sesame Street, najbolji su prijatelji, objavili su u utorak producenti opovrgnuvši izjavu jednog od scenarista da… više »

Igra prijestolja poharala Emmyje

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Game of Thrones, kultna serija HBO-a i Čudesna gđa. Maisel najveći su dobitnici ovogodišnje dodjele nagrada Emmy koja se održala u ponedjeljak u Los Angelesu. Najvećim gubitnicima se… više »

SERIJE

Druga sezona serije Odsutnost krenula u produkciju

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Sony Pictures Television danas je objavio da će se, od kritike hvaljeni triler "Odsutnost", vratiti na Sonyjev kanal AXN u Adriji u 2019. godini. Produkcija druge sezone započela je u Sofiji… više »

EMMY

Večeras su Emmyi, tko će ih pokupiti najviše?

objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci

Konkurencija je jaka, kažu stručnjaci za dodjelu nagrada, dijelom i zato što su se mnoge serije i zvijezde vratile na ekrane nakon što ih je prošle godine u… više »

skrolaj na vrh