« Televizija
objavljeno prije 5 godina i 4 mjeseca
VIVID TV

Vivid dostupan na još više platformi u Hrvatskoj

Vivid brand izgrađen je na visokokvalitetnim filmovima i inovativnom marketingu i posluje već više od 30 godina

Vivid TV - pravo mjesto za opuštanje
Vivid TV - pravo mjesto za opuštanje (Arhiva)
Više o

evotv

,

Vivid TV

Vividova brzorastuća televizijska divizija dio Vivid Entertainmenta u Los Angelesu, najavljuje da je kanal Vivid TV od studenoga 2018. godine, dostupan u Hrvatskoj putem EVOTV/HPP, pružatelja DTT usluga u Hrvatskoj.

Vivid filmovi dostupni su za EVOTV / HPP korisnike putem 24-satnog linearnog kanala Vivid TV u paketu Zabava i glazba. Vivid TV nudi jedinstven program koji nikada nije bio prikazan na bilo kojem drugom kanalu za odrasle: ekskluzivna nova izdanja poznatih studija Blacked, 21Sextury, 21Sextreme, Girlsway i još mnogo toga.

Glavni fokus za Vivid TV Europe je pružiti novi sadržaj najpopularnijih i nagrađivanih studija, kao i Vividove vlastite naslove kako bi zadovoljili potrebe krajnjih korisnika i kako bi se osiguralo da krajnji korisnici imaju veliki izbor različitih žanrova i studija.

Vivid Entertainment, najveća svjetska nagrađivana tvrtka za filmove za odrasle, formirala je strateški savez s Gamma Broadcast Groupom. Tijekom godina produciranja priznatih filmova, Vivid je okupio najveću svjetsku arhivu odraslih filmova od svakog pojedinog studija koji ostaje najprodavaniji online, na TV-u i trgovinama.

Distribuiran već u više od 50 zemalja, Vivid brand je sada dostupan hrvatskim pretplatnicima putem EVOTV / HPP. Tvrtka se stalno širi u Europi i ima linearne kanale Vivid TV Europe, Vivid Touch i Vivid Red HD. Vivid također ima ekskluzivna prava emitiranja na Kink, Tushy, Vixen, Blacked, Girlsway, Pure Tabu, 21 Sextury filmove i još mnogo toga u Europi. Vivid postaje vodeća marka za zabavu za odrasle u Europi.

O Vividu: Vivid brand izgrađen je na visokokvalitetnim filmovima i inovativnom marketingu i posluje već više od 30 godina. Vividove organizacione divizije obuhvaćaju brzo rastuće emitiranje s Vivid kanalima i VOD platformama koje se emitiraju širom svijeta i internetom sa svojim nedavno obnovljenim web stranicama Vivid.com, koja sada uključuje i mnoge druge web stranice. Licencirani programi se protežu od kondoma do klubova za odrasle. U svibnju 2018. godine Vivid je formirao strateški savez s Gamma Broadcast Groupom pod kojim Gamma nadgleda svakodnevne operacije VividTV i Vivid.com.

Za više informacija o Vivid posjetite twitter.com/VividCorp ili Facebook.com/Vivid.

28.11.2018. 10:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh