Spektakli

Snimka Amy s crackom kod britanske policije

objavljeno prije 17 godina

Britanska policija objavila je jučer da će pregledati videosnimku na kojoj soul pjevačica Amy Winehouse navodno puši kokainski crack. Tabloid The Sun objavio je u utorak sporne… više »

Uzrok Ledgerove smrti nepoznat

objavljeno prije 17 godina

Vijest o smrti australskog glumca Heatha Ledgera ražalostila je njegove obožavatelje, a najviše obitelj koja je demantirala spekulacije nekih medija da je zvijezda filmova… više »

Amy snimljena dok puši crack

objavljeno prije 17 godina

Divlju Amy Winehouse je prijatelj snimio 18. siječnja u njezinu domu u istočnom Londonu kako iz vodene lule puši crack i to samo nekoliko minuta nakon tuluma gdje je konzumirala… više »

Carla Bruni: Nisam se udala... još

objavljeno prije 17 godina

Bivši supermodel Carla Bruni u intervjuu za francuski list Liberation izjavila je da se ‘još nije udala’ za francuskoga predsjednika Nicolasa Sarkozyja,… više »

Severina i Mate prekinuli vezu

objavljeno prije 17 godina

Severina Vučković (35) i Mate Čuljak, 27-godišnji ekonomist u Erste&Steiermarkische banci nisu više u ljubavnoj vezi. Kako je Seve rekla zaGloriju, ne žive zajedno već tri i… više »

Agenti Mulder i Scully vraćaju se ovoga ljeta

objavljeno prije 17 godina

Šest godina nakon završetka snimanja serije i deset godina nakon prve kinopustolovine agenata Foxa Muldera (David Duchovny) i Dane Scully (Gillian Anderson), ‘Dosjei… više »

Holivudska elita buni se protiv neovisnog Kosova

objavljeno prije 17 godina

Nakon što su George Clooney i Sharon Stone digli svoj glas protiv nezavisnosti Kosova, na srpsku stranu stale su još neke njihove slavne kolege, prenosi Net.hr… više »

Alić opet na setu Ratkajevih

objavljeno prije 17 godina

Nakon incidenta na snimanju serije ‘Ponos Ratkajevih’, gdje su se glumac Božidar Alić i redatelj Branko Ivanda i fizički sukobili, te brojnih špekulacija o tome hoće li… više »

Tarantino i Britney

objavljeno prije 17 godina

Redatelj Quentin Tarantino je izrazio želju da angažira pjevačicu Britney Spears za remake soft-porn klasika ‘Faster Pussycat! Kill! Kill!’. Kontroverzni redatelj je odlučio… više »

Sienna Miller dobila sudski proces protiv paparazza

objavljeno prije 17 godina

Britanska glumica Sienna Miller dobila je sudski proces protiv fotografa koji ju je snimio nagu tijekom snimanja filma ‘Hippie Hippie Shake’. illerova je tvrdila da je fotografije… više »

Chris Martin plijeni fotografima aparate

objavljeno prije 17 godina

Chris Martin, lider grupe Coldplay, napao je u utorak fotografa ispred njujorške bolnice Mount Sinai, u koju je dan ranije primljena njegova supruga, glumica Gwyneth Paltrow iz zasad… više »

Clooneyjev prosvjed za Srbiju

objavljeno prije 17 godina

vHolivudska zvijezda George Clooney najavio je da će uskoro organizirati prosvjed protiv jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.PODRŠKAProtiv neovisnosti Kosova borit će… više »

Odabrano pedeset modela za Fashion.hr u Varaždinu

objavljeno prije 17 godina

U Varteksovoj robnoj kući Quatris u subotu je održan casting za Quelle Fashion.hr. O veličini uglednog modnog događaja koji će od 31. siječnja do 2. veljače biti održan u Varaždinu najbolje… više »

Roker Ike Turner se predozirao kokainom

objavljeno prije 17 godina

Američki glazbenik Ike Turner umro je u prosincu u Kaliforniji u 76. godini nakon što se predozirao kokainom, objavile su vlasti u srijedu. Poznat po svoj burnom braku s pjevačicom… više »

SAPUNICA

Višnjić i Rupić opet idu na sud

objavljeno prije 17 godina

nakon što je priznao Lanu Lourdes, šibenski glumac Goran Višnjić preko svog odvjetnika prijavio je bivšu ljubavnicu pravobraniteljici za dječja prava, i to zato… više »

skrolaj na vrh