« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
SAPUNICA

Višnjić i Rupić opet idu na sud

Pravobraniteljica za dječja prava zaprimila prijavu

Mirela Rupić šokirana je najnovijim glumčevim potezom
Mirela Rupić šokirana je najnovijim glumčevim potezom (Sandra Šimunović/cropix)
Više o

mirela rupić

,

Goran Višnjić

,

lana lourdes

nakon što je priznao Lanu Lourdes, šibenski glumac Goran Višnjić preko svog odvjetnika prijavio je bivšu ljubavnicu pravobraniteljici za dječja prava, i to zato što je bebu u nekoliko navrata eksploatirala u medijima, prenosi portal Index.hr .

Mirela Rupić sad tvrdi da su se u šibenskom Centru za socijalnu skrb prema njoj ponašali sramotno, no u detalje ne želi ulaziti jer joj u tom slučaju navodno prijete ‘daljnjim represijama’.

Nepromišljene izjaveŠibenski glumac s holivudskom adresom javnost je svojedobno zgrozio izjavom da mu se ‘Lana može javiti kad odraste’, te da će se s njom upoznati ‘ako izraste u pristojnu osobu’, a još od Mireline trudnoće nije posjetio Šibenik, pa ni prvorođenu kćer.

Centar za socijalnu skrb uputio je Mireli Rupić pismo u kojem, piše tjednik Gloria, stoji da svojim neprimjerenim postupcima negativno utječe na psihofizički razvoj djeteta.

Ta se opaska odnosi na činjenicu da je Mirela Rupić u nekoliko navrata pozirala s djetetom, a fotografije male Lane Lourdes objavljene su na nekoliko naslovnica. Iako ne smije davati izjave, Mirela Rupić jasno je dala do znanja kako nema pojma zašto je naslovnica s njezinom kćeri pretvorena u ‘slučaj’.

Potez Gorana Višnjića iznenadio je Mirelu Rupić, ali i javnost, jer dosad nije pokazivao interes za kćer koja je, tvrdi, plod jednokratne ljubavne afere.

Piše: mex
20.01.2008. 23:37:43
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh