« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 11 mjeseci

Lenny Kravitz je unatoč problemima održao spektakularan koncert

Ispred zadarskih Jazina jučer se tražila karta više.

Nakon kvara na svojem pojačalu Lenny je imao prilike popričati sa svojim obožavateljima.
Nakon kvara na svojem pojačalu Lenny je imao prilike popričati sa svojim obožavateljima. (Vladimir Ivanov, CROPIX )
Više o

koncert

,

Lenny Kravitz

Lenny Kravitz jučer je usprkos svim problemima koji su ga zadesili uspio svojim obožavateljima koji su ispunili parkiralište zadarske športske dvorane Jazine odsvirati vrhunske hitove poput 'Belive'.

Sve je počelo loše kada je kamion koji se vraćao s festivala u Budvi naišao na probleme na prelasku granice Hrvatske i Crne Gore, no, nije to bilo sve, ekipa je na putu u Zadar naišla na požar, a na samom koncertu koji je opravdano kasnio sat i pol došlo je do tehničkih problema s njegovim pojačalom. Za to je vrijeme Lenny uspio porazgovarati s publikom te im reći kako se već dugo nadao upravo koncertu u našoj zemlji.

Ulaznice su prema informacijama bile rasprodane puno unaprijed, ali to nije omelo uporne da na dan koncerta traže kartu više, makar i na crnom tržištu ispred ulaza. Među okupljenim fanovima kojih je bilo oko deset tisuća u pravom spektaklu za oči i uši mogli su se vidjeti mnogi poznati, poput Božidara Kalmete, Damira Hoyke i članova nesuđene predgrupe TBF.

Kravitzu je ovo bio prvi nastup pred domaćim obožavateljima, a u Hrvatsku je došao u sklopu svoje europske turneje predstavljanja novog albuma 'It's Time for a Revolution', pa je mnoštvo starijih hitova preskočio kako bi odsvirao pokoju stvar s novog albuma. (METRO)

07.08.2008. 12:10:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh