Skijanje
SVJETSKI KUP

Izgleda da Sljeme nije suđeno Kosteliću, završio treći

objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci

Ivica Kostelić osvojio je treće mjesto u slalomu na Sljemenu, sa zaostatkom od 48 stotinki za novim "kraljem" Austrijancem Marcelom Hirscherom, drugi je doskijao Felix Neureuther. Bez obzira… više »

SVJETSKI KUP

Profesor starta treći na sljemenskoj utrci

objavljeno prije 13 godina

Najbolji skijaš svijeta Ivica Kostelić startat će kao treći na sutrašnjoj slalomskoj utrci Svjetskog kupa na Sljemenu, čije će četvrto izdanje otvoriti Austrijanac Marcel… više »

SVJETSKI KUP

Marlies Schild četvrti put osvojila sljemensku utrku

objavljeno prije 13 godina

Austrijanka Marlies Schild po četvrti je put u karijeri pobjednica slaloma skijašica za Svjetski kup na Sljemenu. Naslovima iz 2006., 2007. i 2011. godine, Schild je dodala i… više »

SNJEŽNA KRALJICA

Marlies Schild na dobrom putu da uzme četvrtu krunu na Sljemenu

objavljeno prije 13 godina

Austrijanka Marlies Schild vodeća je nakon prve vožnje slaloma skijašica za Svjetski kup na Sljemenu. Schild, pobjednica sva četiri dosasdašnja slaloma ove sezone, te trostruka… više »

IZVLAČENJE BROJEVA

Maria Hoefl-Riesch otvara Snježnu kraljicu

objavljeno prije 13 godina

Aktualna ukupna pobjednica Svjetskog kupa i "Snježna Kraljica" iz 2009. Nijemica Maria Hoefl-Riesch prva će startati na sutrašnjem osmom izdanju FIS ženskog slaloma na Sljemenu, a iza… više »

SKIJAŠKI SKOKOVI

Austrijanac Schilerenzauer uvjerljiv i u Garmisch-Partenkirchenu

objavljeno prije 13 godina

Na drugom natjecanju serije Novogodišnje turneje u skijaškim skokovima pobjedu je odnio Austrijanac Gregor Schilerenzauer, prenosi Hina. Austrijanac je nakon Oberstdorfa… više »

SNOW QUEEN TROPHY

Sljeme spremno za pravi spektakl

objavljeno prije 13 godina

Crveni spust spreman je za mušku i žensku utrku Svjetskog kupa koje će se održati na Sljemenu, potvrđeno je iz organizacije tih utrka, prenosi Hina. Pripreme su pri kraju i izvode se… više »

SNJEŽNA KRALJICA

Sljeme prošlo kontrolu FIS-a

objavljeno prije 13 godina

Sljemenski "crveni spust" u nedjelju je prošao formalnu snježnu kontrolu Međunarodnog skijaškog saveza (FIS) koju moraju proći svi organizatori Svjetskog kupa 10 dana prije… više »

SVJETSKI KUP

Ivica Kostelić "profesorskom" vožnjom do pobjede u Flachau

objavljeno prije 13 godina

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić pobjednik je noćnog slaloma Svjetskog kupa u Flachau što je njegova 20. pobjeda u karijeri, te 13. u slalomu, javlja Hina. Aktualni pobjednik… više »

SVJETSKI KUP

Ivica Kostelić peti u slalomu u Alta Badiji

objavljeno prije 13 godina

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je peto mjesto u drugom slalomu sezone Svjetskog kupa održanom danas u Alta Badiji, javlja Hina. Aktualni pobjednik Svjetskog kupa i vlasnik… više »

KOBNA UTRKA

Sofija Novoselić u padu ozlijedila koljeno

objavljeno prije 13 godina

Hrvatska skijašica Sofija Novoselić ozlijedila se u ponedjeljak u utrci superveleslaloma u kanadskoj Panorami, izvijestio je Hrvatski skijaški savez, javlja Hina. Sofija… više »

SKIJANJE

Ivica Kostelić pobijedio u Beaver Creeku

objavljeno prije 13 godina

Ivica Kostelić vratio se na pobjedničke staze u prvom slalomu sezone, koji je iz Val d'Iserea prebačen u američki Beaver Creek. Nakon prve vožnje Ivica je dijelio drugo mjesto s 14 stotinki… više »

SVJETSKI KUP

Ivica 20. u prvoj vožnji veleslaloma u Beaver Creeku

objavljeno prije 13 godina

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 20. mjesto u prvoj vožnji veleslaloma Svjetskog kupa u Beaver Creeku, dok naš drugi predstavnik Natko Zrnčić Dim nije izborio plasman u… više »

SVJETSKI KUP

Kostelić 19. u spustu u Beaver Creeku

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić zauzeo je 19. mjesto na spustu za Svjetski kup u američkom Beaver Creeku, javlja Hina. Kostelić je do prvih bodova na sjevernoameričkoj turneji… više »

NEOBIČNI SUSRET

Zamalo udario u jelena na treningu veleslaloma

objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec

Za vrijeme treninga prije prvog veleslaloma sezone u Lake Louiseu, Švicarac Marc Gisin zamalo je naletio naletio na jelena, prenosi Hina. Dok se spuštao niz padine Nakiska… više »

skrolaj na vrh