« Skijanje
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
SVJETSKI KUP

Ivica 20. u prvoj vožnji veleslaloma u Beaver Creeku

Ivica Kostelić osvojio je 20. mjesto u prvoj vožnji veleslaloma Svjetskog kupa u Beaver Creeku, dok Natko Zrnčić Dim nije izborio plasman u drugu vožnju

Fotografija vijesti
Više o

Ivica Kostelić

,

Natko Zrnčić Dim

,

veleslalom Beaver Creek

,

druga vožnja

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić osvojio je 20. mjesto u prvoj vožnji veleslaloma Svjetskog kupa u Beaver Creeku, dok naš drugi predstavnik Natko Zrnčić Dim nije izborio plasman u drugu vožnju nakon što je zauzeo 50. mjesto, javlja Hina.

Najbolje vrijeme prve vožnje ostvario je Francuz Alexis Pinturault koji je stazu Birds of Prey prošao za 1:20.28, drugi je bio Austrijanac Marcel Hirscher sa 11 stotinki sekunde zaostatka, dok je treći bio Norvežanin Aksel Lund Svindal sa 13 stotinki sekunde zaostatka. Kostelić je vožnju odradio bez većih pogrešaka, ali nedovoljno brzo pa je na koncu imao 1.17 sekundi zaostatka. Natko Zrnčić Dim je osvojio 50. mjesto sa 6.26 sekundi zaostatka.

Druga vožnja je na rasporedu u 20.30 sati.

Veleslalom u Beaver Creeku je šesta utrka na kanadsko-američkoj turneji, a nažalost Ivica Kostelić je osvojio bodove samo u spustu na stazi Birds of Prey u Beaver Creeku. U Lake Louisu je ostao bez bodova u spustu i superveleslalomu, a u Beaver Creeku u Super-G i veleslalomu. Do povratka u Europu još su dvije utrke, današnji veleslalom, te slalom u četvrtak, također u Beaver Creeku.

06.12.2011. 20:06:44
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh