« Skijanje
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
SNOW QUEEN TROPHY

Sljeme spremno za pravi spektakl

Danas i sutra postavljat će se zaštitne ograde i uređivati cilj, te će se obavljati završne pripreme kako bi Sljeme već 2. siječnja dočekalo slalomašice

Fotografija vijesti
Više o

Sljeme

,

Snow Queen Trophy

,

muški slalom Sljeme

,

Svjetski kup Sljeme

Crveni spust spreman je za mušku i žensku utrku Svjetskog kupa koje će se održati na Sljemenu, potvrđeno je iz organizacije tih utrka, prenosi Hina. Pripreme su pri kraju i izvode se završni radovi.

Danas i sutra postavljat će se zaštitne ograde i uređivati cilj, te će se obavljati završne pripreme kako bi Sljeme već 2. siječnja, dan prije ženske utrke dočekalo spremno najbolje svjetske slalomašice. Neke od najboljih svjetskih skijašica već su danas stigle u Zagreb, pa će tako članice francuske skijaške reprezentacije u hrvatskoj metropoli i dočekati Novu 2012. godinu. Najdužu noć u Zagrebu će provesti Nastasia Noens, trenutna članica društva 10 najboljih slalomašica svijeta, Sandrine Aubert, sljemenska Snježna kraljica iz 2010., kao i Tessa Worley, jedna od najboljih veleslalomašica svijeta.

Osmo izdanje "Vip Snow Queen Trophya" na Sljemenu se održava 3. i 5. siječnja 2012., a javna izvlačenja startnih brojeva bit će održana na Trgu bana Jelačića, uz zabavni program za građane. Startni brojevi za ženski slalom izvlačit će se 2. siječnja u 19 sati, a za muški slalom 4. siječnja također u 19 sati. Gledatelji će se prije početka izvlačenja zabavljati uz atraktivan nastup plesne skupine Atomic dance factory i Luka Vidović s fragmentima predstave "Cijeli svijet je pozornica",

Obje ovogodišnje slalomske utrke ponovno će biti noćne. Start prve vožnje ženskog slaloma je 3. siječnja u 15 sati, a druge vožnje u 18 sati. Start prve utrke muškog slaloma 5. siječnja je u 14.30, dok druga vožnja najboljih svjetskih slalomaša počinje u 17.30 sati.

31.12.2011. 18:35:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh