Putovanja
SEX SELLS

Diskriminacija - hotel zapošljava samo plavuše

objavljeno prije 12 godina

Na Maldivima se otvara hotel u kojem će raditi isključivo plavuše, bilo na recepciji ili u restoranu, piše BBC. Na "plavo" osoblje odlučili su se vlasnici litvanske kompanije… više »

PRAVA ATRAKCIJA

Tajanstveni i uzbudljivi labirinti

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Labirinti su tajanstveni i uzbudljivi. Puni pravih i pogrešnih putova. Privlače pozornost gdje god bili te su neizostavni u uređenju raskošnih vrtova vila i dvoraca. Pogledajte… više »

MUZIKA DO DASKE

Otvara se otkačeni hotel za glazbenike

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

U hotelu nhow koji se u studenom otvara u Berlinu sve je podređeno glazbi. Ukoliko gost poželi gitaru u sobi, posluga će mu je vrlo rado donijeti, a na upit je moguće dobiti pojačalo,… više »

DISNEYLAND

Disney gradi treći tematski park u Francuskoj

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Euro Disney, matična tvrtka operatera zabavnih parkova Disneyland Paris, potpisat će u srijedu sporazum s francuskim vlastima o produljenju koncesije za vođenje postojeća dva tematska parka u… više »

UZ OBALU

Paramount Pictures gradi veliki zabavni park u Španjolskoj

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

"Paramount Pictures" je priopćio da je postignut sporazum o otvaranju njihovog prvog tematskog parka u Europi, u Španjolskoj, trećoj po redu najposjećenijoj zemlji na svijetu. U… više »

PLATIVA TIŠINA

Uživajte u miru na iznajmljenom otoku, ima i povoljnih ponuda

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Volite tišinu, mir i samoću? Unajmite si otok. Online izdanje britanskog Timesa prikupio je informacije o najrazličitijim otocima diljem svijeta koje je moguće iznajmiti. Postoje… više »

MAGIČNA FORMULA

Avionske karte najjeftinije su 8 tjedana prije leta

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Čini se da smo konačno dobili odgovor na pitanje kada kupiti najpovoljnije avionske karte. Matematičari su, naime, pronašli magičnu formulu kojom se može točno izračunati vrijeme… više »

THE GUARDIAN:

Dubrovnik među najboljim jesenskim destinacijama

objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec

Dubrovnik je četvrta najpoželjnija destinacija u posezoni prema poznatom britanskom časopisu The Guardian, priopćila je danas Turistička zajednica grada Dubrovnika. Kako je napisala novinarka… više »

100 GODINA

Dogovoreno krstarenje istom rutom kojom je plovio Titanik

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

U travnju 2012., kada se navršava stogodišnjica potonuća Titanika, jedan će prekooceanski putnički brod, na kojemu će se nalaziti i članovi obitelji žrtava brodoloma, krenuti na… više »

ZABAVA U ZRAKU

Putnicima u zrakoplovu podijelili iPadove

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Luksuzni hoteli iPadove gostima nude u sobama, restorani ih koriste umjesto klasičnih menija, a popularni tablet Applea počele su koristiti i aviokompanije za proširenje svoje usluge.… više »

ODMOR ZA DUŠU I TIJELO

Pogledajte najljepše europske plaže

objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca

Ako još niste odlučili na koju plažu ćete rasprostrijeti svoju ručnik ovu godinu, evo nekoliko prekrasnih prijedloga. 1. Navagio plaža (Zakynthos, Grčka) - na morski raj otoka… više »

ZA PRAVE LJUBITELJE

Tematski park Harryja Pottera neće razočarati prave obožavatelje

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Ovo mjesto se slobodno može pohvaliti titulom najčarobnije atrakcije na svijetu jer ipak se radi o posebnom čarobnjačkom svijetu - američkom tematskom parku Harryja Pottera. Nova turistička… više »

CNN:

Hrvatska među 4 najbolje gastronomske destinacije na svijetu

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

"Ako planirate putovanje života, zašto ne krenete na neko koje uključuje najbolju hranu koju ćete ikad jesti u životu?", navodi CNN u svom turističkom vodiču i nudi nekoliko… više »

KUPANJE NA 200 METARA

Iz najvišeg bazena na svijetu pruža se prekrasan pogled na Singapur

objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca

Hotel Marina Bay Sands u Singapuru sastoji se od tri individualna nebodera koje međusobno spaja 340 metara dugačak "brod" na visini od 200 metara u kojem su smješteni razni zabavni… više »

PRISTUPAČAN SMJEŠTAJ

Najbolji europski kampovi

objavljeno prije 12 godina i 4 mjeseca

Autori knjige "Cool Camping Europa" odabrali su 80 najboljih kampova Starog kontinenta i pokazali da nisu nužno svi kampovi vezani uz masovni turizam: 1. La Fresneda, KatalonijaKamp ima 28… više »

skrolaj na vrh