Putovanja nema prethodne stranice
NAJAVE

Jeste li čuli za Wim Hof metodu? Evo gdje ju možete isprobati kod nas

objavljeno prije 19 sati

Omiljena je među sportašima, ali zbog učinka koji postiže u vrlo kratkom roku - prije svega pozitivnog utjecaja na imunitet i oslobođenje od stresa - Wim Hof metoda postala je… više »

SAVJETI

Zašto bi trebali putovati?

objavljeno prije 7 dana i 16 sati

Putovanja su zanimljiva stvar - neki ih obožavaju, drugi im pomno planiraju, treći samo odu negdje... no, sva su ona povezana s mnoštvom pozitivnih učinaka na zdravlje i mogu… više »

SOLO

Idealna odredišta za svaku vrstu solo putnika

objavljeno prije 9 dana i 18 sati

Solo putovanja nikad nisu bila popularnija: 60%* hrvatskih putnika planira putovati bez suputnika tijekom 2024. godine. Vodeći pružatelj usluga putovanja Booking.com potražio je… više »

RADITE LI TO?

Zašto je važno brinuti o sebi kada se mijenjaju godišnja doba?

objavljeno prije 11 dana i 15 sati

Stigla je jesen, sve češće nas prate kiša i oblaci, lagane haljine zamijenili smo balonerima, a mnogi osjećaju umor i pad raspoloženja. Iako gledanje omiljene serije pod dekicom… više »

COOL

Ourense je skriveni dragulj Galicije

objavljeno prije 11 dana i 23 sata

Galicija, fascinantna regija sjeverozapadne Španjolske, proteže se uz samu granicu s Portugalom, a nudi putnicima spoj očaravajućih prirodnih ljepota i bogate povijesti. Već na prvi… više »

SJAJNO

Šest odredišta koja bi ljubitelji kave trebali posjetiti

objavljeno prije 17 dana i 18 sati

Zaljubljenici u kofein složit će se da odlična kava kreće od sjajnog zrna. 62 % hrvatskih putnika želi u 2024. kušati domaću hranu i okuse, a u čast Međunarodnog dana kave (1.… više »

COOL

5 domaćih odredišta koja oduševljavaju gastro ponudom

objavljeno prije 23 dana i 18 sati

Putovanje je prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena, a ima li što bolje od pronalaska odredišta s gastronomskim iskustvima, posebno za 87 %* hrvatskih putnika koji kažu da… više »

UŽIVANJE

Doživite pustolovinu na jezeru uz ove očaravajuće smještaje

objavljeno prije 1 mjesec

Bilo da se žele sjediniti s prirodom, diviti se prekrasnom okolišu ili živnuti na obalama svjetlucave vode, odredišta uz jezero putnicima će omogućiti sve što žele. 79 %*… više »

ZANIMLJIVO

Pet odmora s jedinstvenom gastronomskom ponudom

objavljeno prije 1 mjesec i 8 dana

Putovanje je odličan način da zaljubljeni golupčići osvježe odnos i ponovno se povežu. Budući da polovica (52 %)* hrvatskih putnika planira ove godine otići na barem jedno putovanje radi… više »

COOL

Šest boravaka s nenametljivim i profinjenim daškom luksuza

objavljeno prije 1 mjesec i 15 dana

Trend „nenametljivog luksuza" u dizajnu i modi nimalo nije izgubio na popularnosti u 2024. godini te i dalje privlači pozornost u svijetu dizajna interijera. Dajući prednost… više »

SAVJETI

Ljeto u planinama - odlična ideja

objavljeno prije 1 mjesec i 19 dana

Temperature su podnošljivije, priroda nestvarno lijepa, nema gužvi, ali itekako ima doživljaja - oni kojima „more, plaža i cijeli dan klima" nije idealna opcija, dobro znaju… više »

COOL

Preporučujemo idealne odmore za vaše četveronožne prijatelje

objavljeno prije 1 mjesec i 20 dana

U čast prijateljstvu i odanosti koje nam pružaju psi, 26. kolovoza obilježava se Međunarodni dan pasa. Priuštite im nezaboravnu avanturu u obliku odmora za kućne ljubimce da biste im… više »

STVARNO?

Zašto sve više turista ide u Skandinaviju'

objavljeno prije 1 mjesec i 22 dana

Skandinavija, regija koja obuhvaća Norvešku, Švedsku, Dansku i Finsku, postaje sve popularnija turistička destinacija, unatoč hladnoj klimi koja bi mnoge putnike mogla… više »

SAVJETI

8 razloga za posjet Sloveniji

objavljeno prije 1 mjesec i 27 dana

Ako vam nedostaje ideja kamo na izlet ili vikend bijeg, Slovenija je uvijek sjajno rješenje. Dovoljno blizu da se ne umorite od puta, a dovoljno daleko da pobjegnete od svakodnevice i… više »

PUTOVANJA

Plaža ili planine? Oboje!

objavljeno prije 1 mjesec i 29 dana

Kada planiraju idealno odredište za prekrasan odmor, traže li putnici netaknute pješčane plaže ili zadivljujuće planinske vidike? Oni kojima je mogućnost sunčanja uz obalu… više »

skrolaj na vrh