« Ostali sportovi
objavljeno prije 8 godina
SAZNAJEMO

Eurosport servira najbolje od tenisa u 2016

Eurosport je ponosan što je bio u mogućnosti globalno podijeliti uspjehe najvećih hrvatskih teniskih zvijezda poput Marina Čilića na Australian Openu, Roland Garrosu i US Openu

Čilić s peharom US Opena
Čilić s peharom US Opena (Eurosport)
Više o

Marin Čilić

,

tenis

,

Eurosport

,

prijenosi

Eurosport obožavateljima sporta donosi ono najbolje od tenisa. Akciju s najjačih turnira, uključujući Australian i US Open, Eurosport prenosi ekskluzivno i uživo, zajedno sa odabranim ATP i WTA turnirima. U drugoj polovici svibnja gledatelji Eurosporta će moći uživati u prijenosu French Opena.

Prijenos uživo dodatno će svojim poznavanjem igre začiniti stručni komentatori. Mats Wilander će dojmove o turniru i igri s gledateljima podijeliti ekskluzivno u emisiji "Game, Set, Mats". Patrick Mouratoglou, trener Serene Williams, u svo­joj emisiji "The Coach" posebno će se osvrnuti na taktike i tehnike igrača po­moću kompjuterski generiranih prikaza.

Eurosport Player (www.eurosportplayer.com) produžuje akciju uživo kroz doda­tni sadržaj Grand Slam turnira, ali i ostalih velikih natjecanja poput Bundeslige, Svjetskog prvenstva u Superbikeu te mnogih drugih. Ovo premium usluga za prijenos uživo i na zahtjev, gledateljima omogućava da dožive sport bilo kada i na bilo kojem uređaju s poboljšanim elementima za prijenos uživo te dodatno postavljenim kamerama koje prate mečeve iz različitih kutova.

Eurosport je ponosan što je bio u mogućnosti globalno podijeliti uspjehe najvećih hrvatskih teniskih zvijezda poput Marina Čilića na Australian Openu, Roland Garrosu i US Openu. U siječnju ove godine, uoči Australian Opena, Mats Wilan­der izjavio je za Eurosport;

„Moramo obratiti pozornost na Marina Čilića jer njegov najbolji tenis tek dolazi. Kroz par godina godina Rogera Federera više neće igrati, na terenu neće biti ni Davida Ferrera - oni će otići, a tko će zauzeti njihova mjesta? Najvjerojatnije Miloš Raonić, ali i Marin Čilić zasigurno. Netko će morati zauzeti njihova mjesta. Marin Čilić će sa svojom igrom sigurno biti jednako opasan kao trenutno najbolji igrači".

Marin Čilić će pripremu za Roland Garros odraditi na Genova Openu, turniru koji će Eurosport ekskluzivno prenositi od 14. do 21. svibnja.

Ostanite uz Eurosport i ne propustite najbolji tenis s Grand Slam turnira te oda­branih ATP i WTA turnira na svim površinama.

TRAVANJ                

25. travnja -1. svibnja: ATP Estoril

SVIBANJ

14-21. svibnja: ATP Geneva

22. svibnja - 5. lipnja: French Open

LIPANJ                                   

6-12. lipnja: WTA Nottingham                                                     

6-12. lipnja: ATP Stuttgart,                                                   

20-25. lipnja: ATP Nottingham                                     

KOLOVOZ                                             

29. kolovoza - 11. rujna: US Open                                                                                   

RUJAN

19-25. rujna: ATP St Petersburg                                                            

LISTOPAD                                                         

10-6. listopada: WTA Linz                                                            

17-23. listopada: WTA Luxemburg                                                      

Pratite nas i na našoj Facebook stranici  www.facebook.com/EurosportHR

25.04.2016. 16:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh